0 oy
268 göst.
Doğum kategorisinde (25 puan)
Anneler sabaha doğumum olacak Allahın izniyle.  Ilk gebeliğim spinal olacak. Çok heyecanlıyım.  Oldukca Korku stres hepsi mevcut. Başıma neler geleceğinden habersiz ve tecrubesizim . Dualarınıza çok ihtiyacım var ve tecrübe önerileriniz varsa seve seve okurum 
Gebelik haftası 38+1

7 Cevap

0 oy
(140 puan)
Canım allah yardımcın olsun ne için sezeryan oluyosun ?
(25 puan)
Amin canım inşallah ya çatım darmış o yüzden sezeryana karar verdik
-Reklam-
0 oy
(1,402 puan)
Rabb'im sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Korkmayın lütfen sadece bebeğinizi kucağınıza aldiginizi düşünün :) heyecan korku normal elbette ama hepsi bebeğini kucağına aldığın an yerini mutluluğa bırakacak inşallah
(25 puan)
Amin insallah çok teşekkür ederim
0 oy
(321 puan)
Bizimde haftyaa Allah hepimizi kurtarsın sagsaglim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ben smdiden korkuyorum :D
(25 puan)
Bende kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama korkudan stresten midem bulanıyor bastırmaya çalışıyorum
(25 puan)
Amin insallah çok teşekkür ederim
0 oy
(1,144 puan)
Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm
(25 puan)
Amin insallah ya sağolun
0 oy
(193 puan)
Ayni hafta ve gündeyiz.  Benimde yarin kontrolüm var gün verecek doktor korku ve stresinizi o kadar iyi anlıyorum ki beynim donuyor benimde düşündükçe   Tüm dualarım sizinle . Insallah çok çok rahat kolay geçer,  müthiş bi cesaret gelir size o an . Göz açıp kapatana kadar bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız  .
(25 puan)
Amin insallah ya Allah razı olsun. O cesarete öyle ihtiyacım var ki
0 oy
(240 puan)
Rabbım yardımcın olsun İnşallah hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin bebeğini bizlere de dua eder misin güzel haberlerinizi bekliyoruz dualarımız seninle 
(25 puan)
Çok teşekkür ederim Amin insallah elbette Allahım hem bize hem bebeğimize sağlık güç kuvvet versin inşallah
0 oy
(223 puan)
Bende Çarşamba günü sezaryen olacağım inşallah 38+6 olacağım o gün . Bende hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum böyle bı sersem oldum açıkçası :) şaşkınlik ve sersemlik sizde de var değil mi :) sağlıkla eksiksiz özürsüz sağ salim kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah . 
(25 puan)
Amin insallah ya Çok teşekkür ederim . Olmaz mı şimdi nasıl sabah olacak hiç bilmiyorum aklıma herşey geliyor stres korku heyecan hepsi bir arada bünye kaldırmıyor:)
(223 puan)
Ayy çok iyi anlıyorum seni bende öyleyim. Benim bide yarın en uzun gece :D nasıl sabah olacak acaba:D herkes yat dinlen iyi diyor sürekli. Bu millet nasıl uyuyor son günlerde ben anlayamadım. Ben uyuyamıyorum stres korku heyecan hepsi karıştı sersemlik şaşkınlık :)
(25 puan)
Aynen ya bende hiç uyuyamıyorum hiç öyle rahat olamadım aklımdan neler neler geçiyor.  Nasıl olacak nasıl yapacaz herşeyi düşünüyorum :)
(223 puan)
Sağlıkla olacak inşallah etrafımda sezaryen olan herkes emin ol hicbisey anlamayacaksin diyor :) ameliyata girdiğinde kısa süre içinde bebisi çıkartıyorlar ondan sonrası zaten bebeğe kavuşma hissiyle geçip gidiyor diyorlar. Heleki odaya gelip bebeginle olduğunda hepsi unutuluyor diyorlar . Bende senin gibi kafamda kuruyorum sürekli :)

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,101 göst.
0 oy
4 cevap 242 göst.
0 oy
10 cevap 385 göst.
9 Aralık 2023 Doğum kategorisinde Kiskis (368 puan) sordu

651,451 soru

3,429,043 cevap

4,261,586 yorum

184,123 üye

...