0 oy
611 göst.
Doğum kategorisinde (56 puan)
Arkadaşlar yenidoğan bebek nasıl yıkanır? İlla küvet vs mi almak gerekiyor? Babyjem banyo oturakları hoşuma gitti ama 6 ay sonrası içi uygun. Parça parça bir sürü şey almak istemiyorum. Ne tavsiye edersiniz?

10 Cevap

+1 oy
(767 puan)
Bize bir kova su az geliyor küveti sevmiyor boşa para verip almışım üç aylık olduk üç kere küvet zor kullandım. Banyoda beraber yikaniyoruz  bol bol su bol bol mutluluk ;) 
(56 puan)
Anladım çok teşekkürler :)
-Reklam-
0 oy
(341 puan)

40.i çıkına kadare annem legende elinde yıkadı 40 i çıkınca kuvvette filede kendim tek başıma yıkadım:D

(56 puan)
Anladım çok teşekkürler :)
0 oy
(302 puan)
düzenledi
Ben kuvvetini fiesini Aldım 2 yaşında ve hâlâ onda yikanmayi seviyor
(56 puan)
Anladım çok teşekkürler :)
(302 puan)
Rica ederim ben 40 i çıktıktan sonra tek yıkadım
0 oy
(737 puan)
Ben küvet aldım ama hiç kullanmadık. 40 ı çıkana kadar duşa kabine oturdum kucağımda yikadim 40 ı çıktıktan sonra ayakta kucağımda Yıkadım hatta köpüklenince kayıyor atlet giyiyorum kayma sorununu öyle hallettik. Biraz sıkıntılı çünkü çok dikkatli olmak lazım Allah korusun elinden kayar düşer. Benim çok kolayıma geldi simdi oğlumu da böyle yıkıyorum.
(56 puan)
Anladım çok teşekkür ederim çok mantıklı o halde her seferinde siz de mi yıkanıyordunuz
(737 puan)
Suyun altına girince mecbur ıslanıyordum. Öncesinde yada sonrasında bende duş alıyorum. Mantıklı ve sağlıklı çünkü bebeği yıkadığımız suyun akıp gitmesi gerekiyor yani ya küvette fileye koyup yıkanarak yada bu şekilde. Ama dediğim gibi çok dikkat istiyor. Birkaç yıkamada zorlandım ama sonrası çok kolay oldu. Kocaman küvetle tek başıma uğraşmak zor geldi bana.
(56 puan)
Anladım haklısınız annem de bunu sık sık yaparmış. Bu şekilde kaç günde bir yıkardınız?
(737 puan)
İkiside kışa doğru doğdu canım 2 güne bir Yıkadım havalar ısınıncada burası çok nemli olduğu için her gün Yıkadım. Göbek bağı düşene kadar seyrek yıka düştükten sonra istediğin sıklıkta yıkarsın
(56 puan)
Çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim Rabbim her konuda kolaylık ferahlık versin. :)
(737 puan)
Rica ederim sağlıkla gelsin bebeğin
0 oy
(240 puan)
40 i çıkana kadar annemle kuvvetinde filesinde yikadik. Daha sonra da ayakta durana kadar yani 1 yaşına kadar hatta geçiyordu bile yine kuvetinde yikadik eşimle. Ayakta durduktan sonra da banyoda eşimle birlikte yikadik. 4 yaşında hala eşimle yıkanır bende saçlarını yikarim
(56 puan)
Anladım canım çok teşekkürler :)
(240 puan)
Rica ederim canim
0 oy
(368 puan)
Küvet file aldım iyi ki de almışım file ile işim çok kolay oldu hamile iken en korktuğum işlerden biriydi annem yanımda olmasına rağmen kendim yıkadım annem sadece şu döktü yardım etti filenin üzerinde durması büyük kolaylık sağladı bana ayrıca kış ortasında salonda sıcak bir ortam oluşturup yıkadım bence file küvet kova seti yeterli marketten aldım ürünlerini öyle aşırı pahalı değildi 
0 oy
(938 puan)
Herkesin kullanımı kolaylığı farklıdır. Bende oğlumu 2yaşında ağlayarak küveti bıraktırdım. Ben gurbetteydim tek yıkamak zorunda kalacağımı biliyordum bu sebepten küvet benim hayatımı kurtardı. File takıp tek başına rahatça yıkayabiliyorsun bebeğini. Ama dedim ya bu kişiye göre değişir. 
0 oy
(124 puan)
Küvet Yenidoğan için kullanışlı olmuyor bence çevremde doğum yapanlardan gördüğüm uzun bir etek giyip bebeği kucağına alarak yaptırılması. Bebek güvende hissediyor ve suyu seviyor. Ben de öyle yapacağım inşallah. 
0 oy
Yeni doğan için kuvetler kullanışlı.  

Bende e bebek indirim vardi aldim ilk kızımda kullandım memnundum.
0 oy
(194 puan)
Tecrübesiz iseniz küvetsiz  zor gelebilir bende ikinci bebeğimi hep banyoda  dizime  yatırıp yıkadım ama   banyo yaptığım yerde soba vardı birde ağustos da doğmuştu  kışın  zor  olur en uygunundan küçük bi leğen alın küvet istemiyorsanız   illaki kullanılır çamaşır asarken toplarken banyo yaptırırken de içine ince bir battaniye serersiniz 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 235 göst.
21 Aralık 2021 Doğum kategorisinde anise (56 puan) sordu

651,071 soru

3,427,462 cevap

4,259,994 yorum

184,018 üye

...