0 oy
386 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (344 puan)

Merhaba kızlar. Hamileliğimi çok stresli bir dönemimde ama bir o kadar da hayırlı bir zamanda ramazanda, kapanma döneminde öğrendim. Ondan sonra hep bir macera. Bulantılar, baş dönmeleri vs...

Bebeğimin cinsiyetini öğreneceğimiz zaman karantinaya alındık temaslı olduğumuz için hiçbir hastane bebeğime bakmadı. Karantina bitti bulunduğum şehirdeki kadın doğumcu lar istifa etmiş yine öğrenemedik. Zor bela özel bir hastanede randevu bulup öğrendik. Paşam gelecekmiş. <3 24. Haftaya geldik idari izne ayrıldım tam da ayrıldığım gün bu sefer kendim kovid oldum. Ardından eşim askere gitmişti o süreçte midemdeki reflü den dolayı acilden gittim kaç gün boyunca. Pıhtılaşma, enfeksiyon, mide rahatsızlığı, kovid stressss hele stressss off her şeyi yaşadım şu süreçte. Her hafta bakardım şu haftada doğan bebek yaşar mı erken doğum olur mu diye. Yuvarlana yuvarlana bugüne geldik. Cuma günü için kendi isteğimle sezeryan günü aldım. Ama şimdi de içim hiç rahat değil. Hamileyken kovid geçiren enfeksiyon geçirenlerde bir şekilde sıkıntı çıkıyormuş bebeğini kaybedenler varmış. Kaç gecedir uyuyamıyorum düşünmekten. Dualarınızda bana da yer verir misiniz? 

Gebelik haftası 38+2

7 Cevap

0 oy
(2,038 puan)

Rabbim yardımcınız olsun kuzum sağlıkla kavuşun inşaAllah :)

(344 puan)
Allah razı olsun canım benim hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize :)
-Reklam-
0 oy
(1,528 puan)
Bende içten içe sezeryan istiyorum. Siz neden sezeryan olmaya karar verdiniz? 

Bide içinizi rahat tutun. Bir seycik olmamıştır inşallah  :) neredeyse her hamile de enfeksiyon oluyor. Yine çoğu hamile de docid geçiriyor. Siz içinizi rahat tutun  :)
(344 puan)
Risk görüyorsanız hiç düşünmeyin sezaryen olun. Arkadaşım normal doğum olsun diye neler yapmadı merdiven çıktı plates yaptı günde 10.000 adım attı hurma yedi illa da normal doğum olsun diyordu son anda bebeğin kafası büyük diye sezeryan oldu. Şimdi sorsan tekrar sezeryan olmak istiyor. Kötü bir şey gibi empoze edilmek isteniyor bazı kesimler tarafından ama sıkıntı varsa eğer Allah korusun bebeğe bir şey olacağına bıçak altına yatarız daha iyi. Allahım kimsenin kucağını da boş bırakmasın çok zor bir durum.
(1,528 puan)
Ben ameliyatlı olduğum için doktor ameliyat yerinde yırtılma olma ihtimali var dedi. Bide bana suni sancı verilemezmis. Yine bebek biraz kilolu olursa da sezeryan olur dedi ama gerçi bebeğim kilolu değil. Ilk gebeliğim suni sancisiz da nasıl açılma olacak bilemiyorum
(344 puan)
Suni sancısız açılma olanlar var ama biraz bünye meselesi bu işler. Yırtılma olacaksa doktorun dediği gibi riske atmayım bence.
(1,528 puan)
Benim bünyan çok zayıf  :) Zaten acı eşiğimde düşük. Bakalım cuma kontrolüm var
(344 puan)
Benim de aynı durum :)) gönlünüzden geçen olsun inşallah
0 oy
(240 puan)
Rabbım yardımcın olsun İnşallah hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin bebeğini bizlere de dua eder misin güzel haberlerinizi bekliyoruz dualarımız seninle 
(344 puan)
Elbette ben de sizler için dualarımı edicem. Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah.
0 oy
(609 puan)

Haftamız günümüz hatta çocuklarımızın cinsiyetleri bile aynı <3benimde oğlum olacak inşallah... Aklına köti kötü düşünceler getirme  canım hayırlısı olsun diye dua et bol bol Rabbim yardımcın olsun sağ salim yavruna kavuştursun inşallah 

(344 puan)
Yaaa ne güzel. Böyle aynı haftalarda olduğum birilerini görünce mutlu oluyorum :))) sen normal mi düşünüyorsun canım? Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım. Dua edeceğim hepimiz için. Annelik hem çok zor bir süreç hem de mükemmel bir şey. İçimdeki minik tekmelerin varlığına o kadar alıştım ki.
(609 puan)
Aynen öyle canım dualarında bize de yer vereceğin için şimdiden Allah razı olsun :) doktorum doğum hakkında bişey demedi henüz cuma kontrol var bakalım ama ben doğumu tamamen bebeğe bırakıyorum vücudum hangisine müsayitse öyle olsun akışına bırakacağım yani ama hangisi olursa olsun iki doğumdan da çok korkuyorum :))
0 oy
(59 puan)
Canım merhaba inan bende hamilelikte çok çeşitli sıkıntılar yaşadım ,plesenta asağıda ,rahimde kanama var ,erken doğum riski için hep iğne kullandım ,idrar yolu enfeksiyonu bir türlü geçmedi ,15 gün kadar oncede acayip bir kovid geçirdim herhalde olecegim diye düşündüm 12 gün kadar yerlerde süründum berbattı .Benim de kendim istegimle cuma günü sezeryanim olacak ilk doğumum aşırı heyecanliyim korkuyorum vs bir sürü duygu icindeyim Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah 
(344 puan)
Hamilelikte ne oluyor bu vücuda bilmiyorum senin de baya zor bir süreç olmuş canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bugün ve cumayı saymazsak son 1 gün :))
0 oy
(623 puan)
Bende kendi isteğimle bu gittiğimde sezeryan istiycem gebelik şekerim var doktorum normal yap dedi ama ben riske atmak asla istemiyorum gelişimini tamamladıysa doğmasını istiyorum bende covit geçirdim inşallah birşey olmaz sağ salim alırız 35+0 benimde 
(344 puan)
İnşallah bir sıkıntı olmadan kucağınıza alırsınız. Bazı durumlarda riske atmamak lazım hiç. Etraftan korkutuyor lar yok normal olsun yok şöyle yok böyle diye ama hayırlısı neyse o olmalı ben kendim için sezaryen daha uygun gördüm korkuyor muyum evet korkuyorum ama normalden de korkuyorum. Mecbur ikisinden biri olacak. Gebelik şekeri de sıkıntılı ya ben test yaptırmadım ama keşke yaptırsaydım belki bende de vardır.
0 oy
(170 puan)
Bende cuma günü 38+1 de seseryan doğum yapacağım Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah korkmayın Rabbim büyük O yazmıştır bi yazı bizde onu yaşicaz elimizden gelebilecek tek şey dua . bolca dua edin stresiniz korkunuz için biliyosanız Kuran okuyun inanın çok iyi hissetcekseniz :) 
(170 puan)
3 ocağa kadar 40 ı geçmiş olcaksınız ilk doğumunuz mu
(344 puan)
Ayy ne güzel cuma günü doğum yapacak olanları görünce Bi mutlu oldum :)) Allah hepimize sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah.
(344 puan)
Evet 3 ocakta benim de normal doğum görünüyordu aslında niye o kadar geç vermiş ki günü
(170 puan)
Amin amin inşAllah Rabbim hepimize nasip etsin :)
(170 puan)
İlk gebelikte kırka kadar bekletebiliyo doktorlar ama kontolünüzde sorun içiniz rahatlasın

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 279 göst.
8 Kasım 2021 Doğum kategorisinde Dny.cpr (81 puan) sordu
0 oy
1 cevap 175 göst.
30 Aralık 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Sinem2023 (66 puan) sordu
0 oy
3 cevap 103 göst.
11 Aralık 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Gulay Gulay (427 puan) sordu

651,119 soru

3,427,695 cevap

4,260,244 yorum

184,032 üye

...