0 oy
303 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (13 puan)
Arkadaşlar merhaba ilk gebeliğim 6. Haftadayım daha yeni başlayan ve sürekli devam eden bir açlık hissim var normal şekilde yediğim akşam yemeğinin beni tıkaması gerekirken hiçbir şekilde doymuyorum 5 dakika sonra sanki saatlerdir aç gibi hissediyorum ama yememek için de direniyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı acaba aranızda? 
Gebelik haftası 6

5 Cevap

0 oy
(194 puan)
Kullandınız ilaçtan dolayı olabşlir mi mesela ben sabah kahavltısından sonra folikasit içiyorm  İmom ilacın adı içtikten sonra midem aşırı kazınıyor çok tok olmama rağmen akşam yemeğin sonrada kan sulandırıcı hap içiyorum oda öyke yapıyor. 
(13 puan)
İlacı baştan beri kullanıyorum pek onunla ilgili değil gibi ama belki sonradan etkisini mi gösterdi bilemedim ki bende
(194 puan)
İsterseniz ona dikkat edin. İlacı içtikten 10 dk yarım saat sonra değil en az bir bir buçuk saat sonra sanki hiç yemek yememişim gbi açlık hissi oluyor. Meyve türü atıştırmak iyi gelmiyor illa bastırıcı şeyler yiyorum diğer türlü mideme bulantı yapıyor
-Reklam-
0 oy
(4,215 puan)
Mecbur azda olsa ye bebek gelissin hamilesin mecbur kilo alincak sonra verirsin 
(13 puan)
Evet ama tedirgin oluyorum. Teşekkür ederim
(4,215 puan)
Tedirgin olcagin bisey yok bolca saglikli beslenip yiceksin ki bebisin kilolu dogsun gelissin kiloya hic takilma.dogumdan sonra verirsin benimde istahim erken acilmisti yiyorum.vla dusunmmm kiloyu hyrlsyla dogrymm baslicm.cok skı
0 oy
(3 puan)
Öncelikle hayırlı olsun hayırla kucağınıza almanızı nasip etsin Rabbim. Bende 6. Haftamdayım makarna ve pilavdan başka birşey yiyemiyorum emin olun bu halinizden dolayı daha şanslısınız. Hiçbir şey yiyememek daha kötü bir durum.
(13 puan)
Amin sizinde inşallah. Evet haklısınız her durumun bir zorluğu var Allah hepimize kolaylık versin inşallah
0 oy
(395 puan)
Ben hamile olduğumu sürekli acıktığımdan anlamıştım normalden fazla acıktım daha teni dğzeliylr son ayda normal bence 
0 oy
Hamilelik psikolojisi olabilir. Bu haftalarda dikkat edin kilo almayin.  Zaten 4 ay sonra bebeginizsizden beslenecek o zaman yemeleri başlıyor. Şimdi kilo alıp sonlara doğru alırsanız oda zararlı. Yiyin diyenlere bakmayın. Dr gittiğinizde sorun kesinlikle dikkat etmenizi söyleyecektir. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 251 göst.
0 oy
1 cevap 182 göst.
0 oy
2 cevap 306 göst.

649,288 soru

3,420,646 cevap

4,252,267 yorum

183,509 üye

...