0 oy
248 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (96 puan)
Suan 32+6 haftaligiz ve 1 aydan fazladir gogsumde sut damlaları gelme durumu yaşıyorum. Oncelerde sudyenime atletjme ufak olan akmalar son zamanlarda artti kalin atletimden kiyafetime gecmis. Gogsumun ucu beyaz oluyor ve kuruyor. Yoksa sut olduguna inanmazdim. Erken dogum belirtileri olabilir mi? Kaburga agrilari,sirt agrilari ve arada regl agrisini andiran agrilarim olabiliyor. Bu gebelik oncesinde 1 kurtajim var. 1regl donemi sonrasi da hamile kaldim. Yorumlarinizi bekliyorum.
Gebelik haftası 32+6

1 cevap

0 oy
(737 puan)
Gebelikte süt gelmesi erken doğum belirtisi değil canım. Diğer ağrıların için bisey diyemem doktoruna bir sor istersen gittiğinde. İlk gebeliğimde 22. Haftada süt gelmeye başladı aynı senin gibi farkettim sonra kıyafetlerim ıslanıyordu. Son 2 ayda uyuduğumda yattığım yer sırılsıklam olurdu o kadar süt akardı yani. Hiçbir şekilde göğüs ucunu dokunma ve göğüs uçlarını kuru tut yeterli. 39 da sezaryan oldum Hiçbir doğum belirtim de yoktu.
(83 puan)
Herkes yaşamış bu süt gelmesi durumunu , bende 33 haftaligim ama hiç öyle bir durumum yok . Olması kadar olmaması da normal mi acaba? Tanıdıklarım da hep geliyo derdi .
(737 puan)
Aslında herkes yaşamıyor canım yaa benim etrafımdakilerin hiç böyle bisey başına gelmedi ilk gebeligimde gelince şaşırdım telaş yaptım doktor sorun yok dedi. Bir doğurdum paçalarımdan süt akıyor resmen. İkinci gebeligimde de hiç süt gelmedi acaba sütüm az mı olur dedim yine paçalarımdan süt akıyor. Gelmemesi de normal. Doğumdan sonra bebek emdikçe gelecek hiç merak etme.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 399 göst.

649,489 soru

3,421,562 cevap

4,253,185 yorum

183,574 üye

...