0 oy
376 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (15 puan)
Adetime 9 gün var göğüslerde dolgunluk, sık idrara çıkma kasiklarimda gece yatarken ağrı oluyor sanki adet sancısı gibi ama öyle birsey yok gaza gelip test yapıyorum sonuç negatif çok üzgünüm kanda test için de erken mi yoksa hamile değilmiyim anlamadım. Yani psikolojik desem neden kasiklarimda ağrı oluyor daha önce smir ve alttan muayne oldum tiroid hastasıyım ameliyat oldum ilaç kullanıyorum ama endokrin doktoru  ve kadın doğum da bir sorun yok demişti benimle aynı durumda olan var mı acaba şimdiden teşekkür ederim..

10 Cevap

0 oy
(1,752 puan)
Çok erken ikisinde de çıkmaz varsa bile 
-Reklam-
0 oy
(384 puan)
Kasık ağrısı sadece gebelik de olmaz 10 gün önce yumurtalar çalışmaya başladığı için agri sızı olabilir gebelik belirtisi ile adet belirtileri hemen hemen aynı testler negatif diyorsa beklemekte fayda var beklenen adet günün geçsin sonra test yapmanı tavsiye ederim 
0 oy
(1,402 puan)
Canim benim bu hayal kirikligini daha gecen ay yasadim adetim 11 gun gecikti ki normalde hic bukadar gecikmez.testler yaptim hepsi neqatif.ama umud ediyodum iste gec dollenmeymis falan diye.ama 12 gun adet oldum yani demem şu ki kəndini çok kaptirma.ne kadar aklında tutarsan adetin o kadar gecikir sabr et.söylemesi kolay biliyorum.ama şahsen bu hayalkirikligini yasadigim için söylüyom ki üzülme.inşallah sende vardir.ama ikilemde kalmamak pisikolojini bozmamak için bekle derim zor ama bekle bence
0 oy
(771 puan)
9 gün çok erken çıkmaz zaten, 1 hafta da bile benimki gözükmüyordu en az 3 gün kala yapman daha doğru 
(771 puan)
Bide kasık ağrısı yumurtlamaya da işarettir değerlendir bu günlerini
0 oy
(72 puan)
Ben de hissetmiştim... Hislerine güven. Adetine 4 ya da 5 gün kala erken gebelik testi yap. Ben adetimin geçmesini bekleyememiştim. Silik çıkmıştı ben de sonra kan testinde 77 i gördüm. 
(15 puan)
Yaa inşallah hayırlısıyla olur ama hem psikolojik hem fizyolojik hazır hissediyorum. Normalde su gibi geçen zaman geçmek bilmiyor bir gülüyorum bir ağlıyorum ne zor şeymiş. Bekarken hamile kalmak çok kolay zannederdim yok yumurtlama günü, yok pozisyon vs. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. 31 yaşındayım biraz da oyuzden daha çok stres yapıyorum sanırım..
(72 puan)
Seni çok iyi anlıyorum. Bekarken ben de bilmezdim yumurtlama günü vs. Adetin düzenliyse korkma hiç. Takvim yöntemini kullandım ben bebek istediğimizde. 28 yaşındayım ben de ilk gebeliğim. Yaşi sakın takma en güzel dönemlerimiz. Okul -meslek hayatı derken anca yani :))) Allahım gönlündekini hayırlı bir şekilde nasip etsin.  Ben de istediğim için mi böyle hissediyorum dedim. Gittim yumurtlama gününden bir hafta sonra kan testi verdim negatif tabiki. Okadar ciddi hissetmiştim ki şaşırdım . Sonra 5 gün kala gittim erken gebelik testi yaptım. Bir ilaç kullanacaktım bi bakayım belki vardır dedim. Silik cıktı kaç kez yaptım silik. Sonra kan testinde çıktı. Demek ki doğru hissetmişim dedim. Aynı zamanda sürekli uyku hali oluyordu. Halsizlik, kasik ağrısı acayip. Derken Allah nasip etti şükür sağ salim doğuma ilerleyebilirsek :)) Sonucunu mutlaka yaz merak ettim.
(15 puan)
Ne güzel maşallah senin adına çok sevindim..  Yani ben de adetten 1 hafta öncesi kasık ağrısı olmaz bir de göğüslerim inanılmaz büyüdü  adetken bile bukadar olmaz ki minyon biriyim hareket halinde ağrı yok yatarken birseyler oluyor sancı  gibi.. Böyle saçma sapan şeylere ağlıyorum abartılı gülüyorum bir dengesizlik var  hayır olsun inşallah olursa haber edicem kendine çok iyi bak..  
0 oy
(149 puan)
Hissetmen için çok erken degilmi embriyor daha rahime yeni düşmüştür 
0 oy
(290 puan)
Bende sürekli kendimi hamile gibi hissediyordum ertesi gün test yaptım çıktı belirti falanda yoktu
0 oy
(29 puan)
Vallh ben ayı tammlayana kadar can çekimiştim Bi kaç gün sonra yine yap bne 6 gün kala yaptım nagatif 3 gün kala tekrar yaptım silik çıkmıştı  birde hapsurunca kramp giriyor mu kasık bolgene
0 oy
(709 puan)
O hamile gibi hissetmen cok istemenden kaynaklı hepimiz geçtik bu yollardan ama adetine 9 gun varken düşünmeye baslarsan olacağı varsa da olmaz biraz zamana birakmak kafadan cikarmak lazım bende ilk evlensigimde her gün sayardim esime yalvarirdim test almasi icin ama sonuc her seferinde husran tabi dusunmeyi biraktigin ay hamile kaliyosun bu benim ucuncu gebeligim ucude boyle geldi başıma :) ilk gebeligimden hemen once pko oldugunu ogrenmistim daha tedaviyle olmaz bari prolaktin i mi tedavi ettiriyim derken hamilesin dedi doktor o düştü ikincisinde o anki sartlarimi dusunerek belkide olmaması daha hayırlıdır dedim Allah bilir dedim bıraktım adet olmayinca bi baktim yine pozitif ucuncusunde yine bir prolaktin yüksekliği vardi bide bu prolaktin yüksekliği kısırlıkla bagdaştiriliyo o ara oglum kucuktu beklemiyodum da 75 gun adet olmayinca dikkatimi cekti iyice kotuye mi gidiyorum kisirmi oluyorum acaba derken kizimin gelisiyle yeniden gözlerim doldu taştı böyle şeylerin ustune durmamak stres e düşmemek her Zaman mutluluk getiriyo hic bi sorunu olmayan insanlar bile stres yüzünden gebe kalamiyolar benim annem ben evlendikten 3 ay snra hamile kalmisti :D 40 küsur yasindaki kadin işte düşün bide annemin hormon bozukluğu kistleri var ayrica rahmi de ters ona ragmen 5 kez hamile kalmış 2 si de istemeye istemeye hemde rahat ol zamana birak baska seylerle mesgul ol düşündükce olmuyo düşünmek çözüm bulmuyo bu işe :)) darısı başına inşallah :)
0 oy
Kan da erken değil eğer varsa çıkar . 
Kan verebilirsin. Referans ağırlı 5 tir eğer bu sayının üzerinde ise hamile olma ihtimalin yüksek
Bi de mfk yöntemi dene derim.  Ben de 7 aydır gebe kalamıyordum, bu ay mfk yöntemi denedim Rabbime şükürler olsun 4 haftalık gebeyim
(4,215 puan)
Adete 9 gun varmis kanda nasil ciksin
Daha erken de kanda çıkabilir kuzum ben kan da değil adetime 10 gün kala basit bi test ile öğrendim gebe olduğumu
(4,215 puan)
Ben adetime 3 gun vardi kanda 0 200 cikti ama hamileymsm
Geç döllenmeler de olabilir tabi ama eğer varsa kan da mutlaka çıkar.
(15 puan)
Tebrik ederim..  Söylediğiniz yöntemi araştırdım ama çok karışık geldi anlayamadım ben genelde 27- 28 günde adet oluyorum siz nasıl uyguladınız acaba?
Adet düzeniniz gayet normal . Şöyle söyleyim adet bittiği gün ilk ilişki ondan 3 gün sonra bi daha 2gün sonra bi daha bu şekilde düzenli ilişki 3-2-3-2 sıralama olarak 8. Güne de denk gelmesi gerekiyor. Doktor yediğinize de dikkat edin diyor ,  yeşillik falan yiyin bi de doktor arı sütü ve propolis karışımı kullanın diyordu ama ben kullanmadım . Sadece folik asit kullanmıştım.
(15 puan)
8.günü derken olursam ocak 1 gibi olurum hamile değilsem ki şuan negatif 6-7 gün adetim sürüyor yani ayın 8 inde cinselligin bitmiş mi olması gerekiyor ilk defa duyuyorum ondan çok soruyorum kusura bakmayın ilginiz için de teşekkür ederim Allah gönlünüze göre versin inşallah
Hayır canım adet bittikten 8 gün sonra da ilişki olması gelmesi gerekiyor. Ayın 8'i değil .

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 87 göst.
26 Ağustos 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde HaticeBuse (201 puan) sordu
0 oy
9 cevap 230 göst.
30 Nisan 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Nefesim 22 (13 puan) sordu
0 oy
2 cevap 122 göst.
0 oy
1 cevap 63 göst.
30 Eylül 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Cemrecan (182 puan) sordu

653,001 soru

3,435,221 cevap

4,268,535 yorum

184,551 üye

...