0 oy
272 göst.
Doğum kategorisinde (92 puan)
5 dakka da bir bel agrisi var  ama  su  falan geldigi  yok bel.agrisida yanma  gibi
Gebelik haftası 39 hafta 1 gunluk

4 Cevap

0 oy
(82 puan)
5 dkya bir geliyo ise ağrı bir acile git doğum sancisidir muhtemelen artı benim iki çocuğum dada suyum önceden gelmedi doğum anında patladı 
(82 puan)
Valla cnm doktora gitmen en güzeli burda ne desek boş
(92 puan)
Annemle evdeyiz esim calisiyor sebekesi cekmiyor hastane  uzak gidip  yalanci sanci olmasi var
(82 puan)
Ambulans ara cnm ozaman riske atma tek başına evde doğum yapma riskinde var yalancı olsa bile gidip gelirsin en azından .. valla ben yalancı falan çekmedim sancım tuttu ikisindede açılma olmuş 6 cm direk bekleme odasına girip doğuma girdim
(92 puan)
Sancilarin nasildi
(82 puan)
Ben son 5 dkya kadar bekledim
-Reklam-
0 oy
(31 puan)
Yalancı sancı olabilir, psikolojik olarak da seni yanıltabilir rahat ol cnm gerçek sancıysa muhakkak farklı tepkiler de verecektir
(92 puan)
Bel yanmasi  cok  kotu girip  sonra durup tekrar geliyor
0 oy
(337 puan)
Yalancı sancılar düzensizdir. Gerçek doğum sancıları belli bir düzen dahilinde olmakta ve belirli aralıklarla tekrar etmektedir; ama Braxton Hicks kasılmalarının bir düzeni olmaz. Kasılmalar arasındaki süreyi ölçerek, yalancı kasılma olup olmadıklarını anlayabilirsiniz.

Yalancı kasılmalar geçicidir. Özellikle yürürken oturmak, otururken yürümeye başlamak gibi hareket ve pozisyon değişimlerinde, yalancı kasılmalar sürmez. Öte yandan gerçek doğum sancıları süreklidir ve doğum anına kadar belirli aralıklarla sürmeye devam eder.

Yalancı sancılar karnın ön bölgesinde olur. Yalancı kasılmalar, rahmin tepe noktasından başlayarak yayılır ve karnınızın ön bölgesinde kendini hissettirir; ancak gerçek doğum sancıları sırttan başlayarak, karnınıza ilerler.

Yalancı sancılar süresince rahim ağzında açılma olmaz; ancak gerçek doğum ağrılarınız başladığında rahim ağzınızda (serviks) açılma olacaktır.

Yalancı doğum sancılarının şiddeti artmaz. Yalancı doğum sancıları, giderek artan ve sıklaşan bir şiddete sahip değildir; ama gerçek doğum sancıları, giderek şiddetlenir ve doğuma kadar sıklaşmaya devam eder.

Yalancı kasılmalarda vajinal akıntı olmaz. Öte yandan gerçek doğum sancılarına, vajinadan gelen akıntı ya da kanama eşlik edebilir.

Gerçek doğum ağrısı ile Braxton Hicks’i birbirinden ayırt etmenin ne kadar kolay olduğunu öğrenmiş bulunmaktasınız. Eğer doğum belirtileri hakkında da daha fazla bilgi edinirseniz, yalancı doğum sancıları nedeniyle strese girme ihtimaliniz azalır ve hamileliğinizin tadını çıkarmaya ya da doğacak olan bebeğinizin gelişimi hakkında araştırma yapmaya devam edebilirsiniz.
0 oy
(551 puan)

Çektiğim ağrılar açılmana sebep olabilir canım bı an önce git yalancı sanciysa da dönersin sen tedbirini al hayırlısı ile gelsin:)

(92 puan)
Daha  gitmedim siddetli bel agrisi  genital bolgeme vuruyor  agrisi sonra geciyor  gene ayni
(92 puan)
Nisan vs gelmedi  henuz  halen giden gelen 5 dakka  sanci  var
(551 puan)
Nisan yada su şart değil ki doğum başlamış..yalancı sancı olsa geçerdi şimdiye

648,264 soru

3,416,848 cevap

4,247,468 yorum

183,235 üye

...