0 oy
402 göst.
Doğum kategorisinde (153 puan)

Hanımlar iyi akşamlar. Kayseri Hüma hastanesinde Dr Akif Yılmaz beye gidenlere ve kendisi ile doğum yapanlara bir sorum var. Henüz detaylı konuşmadık doktorumla, bidahaki kontrolde konuşacağım ama dün aklıma takıldı size sormak istedim.

Dr Akif bey doğum nezaman olursa olsun kaçta olursa olsun kendisi geliyor mu? Planlandığı gibi olmaz ise atıyorum gece doğuma gitsem çıkıp gelir mi yoksa o an kim varsa o mu giriyor doğuma? Yahut kaç olursa olsun gelmek için ekstra ücret istiyor mu? Bilgisi ve tecrübesi olan hanımlar cevaplarınızı bekliyorum

Gebelik haftası 34+2

4 Cevap

0 oy
(313 puan)
Benim arkadaşım Akif beyde doğum yaptı. Zaten hastanede kalıyormuş Akif bey kendisi giriyormuş doğuma.Kayseride olduğu taktirde .  O öyle söylemişti. Tam bilmiyorum ama . 
(153 puan)
Teşekkür ederim:)
-Reklam-
0 oy
(78 puan)
Yaa öylemi bende Akif beyin  hastasıyım 6 yıllık doktorum çok ilgili bı doktordur.. nerelisin sen ben Yozgat çayralanliyim ben ilk kızımdan beri ona gidiyom ama doğum yapmak nasip olmadı erken doğum oldu ambulansla gittik Yozgat şehir Hastanesi'ne ama gittiğim sürece her zaman gelebileceğini söylemişti ek ücret almaz zannetmiyorum daimi hastası olursan şuan ikinci bebeyime gebeyim . Bide hani ilk doğumda sancım geldi aradım 33 haftayı dediki boşa gelme sancı durdurmaya cabalayacagiz ücreti çok fazla olur deflete git demişti maddi konularda anlayışlı ne yapman gerektiyini soyluyo ben aradığımda saat 12 ydi geceydi ...
(323 puan)
Eşim tanidida ben çıkaramadım bende bekir yorur var biliyormusun onun kızıyım
(78 puan)
Bende senin gibi pek bilmiyom eşim bilir die dordum Babanı soyledimde eşim çıkaramadı eşinin ismi nedir..
(78 puan)
Eşim şimdi hatırladı babanizi.ögretmenmiş heralde
(323 puan)
Evet öğretmen babam
(78 puan)
Tanistigima menmun oldum
0 oy
(219 puan)
Dr ta kendisiydi benim ilk cocugum kaçta olursa olsun kendisi geliyor merk etmeyin çok memnun kaldığım bir Dr su kendisi gerek ilgisi gerek doğumdan sonra bilgilendirmesi herseyiyle memnundum. :))
(153 puan)
Evet evet bende çok memnunum kendiside asistanı da çok ilgili ve yardımcı oluyorlar gerçekten :)
(219 puan)
öyle gerçekten :))
0 oy
(29 puan)
Ayy bende aynı hastane ye gidiyom ama gönül erkan doktorum 32 hafta 4gun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 76 göst.
0 oy
6 cevap 275 göst.

655,578 soru

3,444,972 cevap

4,279,475 yorum

185,221 üye

...