0 oy
279 göst.
Doğum kategorisinde (4 puan)
Bilgi ve tecrübe paylaşırmısınız

1 cevap

0 oy
(21 puan)
Şuan ikinci bebeğime hamileyim kısmet olursa yine normal epidural yapicam çok memnun kalmıştım ilk kızımda 
(628 puan)
Devlettemi yoksa özeldemi oldun canim
(21 puan)
Özelde canım devlet hastaneleri yapmıyor diye biliyorum. Şuan ankaradayim şehir hastanesi yapıyor diye bilgi aldım ama kesiniyetini bilmiyorum.
(4 puan)
Anlatırmısınız nasıl oldu
(4 puan)
Sancınız başladı sonraa
(21 puan)
4 cm açılma olduktan sonra belden iğneyi vurdu sonra sancıları hissetmemeye başladım aynı zamanda suni sancı vermişlerdi ki açılma hızlansin diye 10 cm filan olduğunda da sanciyi artık kasılma şeklinde hissediyordum doktor kasildigi anda ıkın dedi her kasilmada ıkındım 2 saat içerisinde prenses gibi doğum oldu :) çok rahatti gerçekten herkesin güzel sağlıklı doğum yapmasıni dilerim
(4 puan)
Amin çok saolun kasılma şeklinde hissettiğiniz zormuydu bide kimisi ıkınamıyosun hissetmediğin için diyor ne kadar dgru 4 cm açıklıkevdemi oldu yoksa dancı başlar başlamaz hastaneyemi gttiniz
(4 puan)
Kaçıncı haftadaydınız
(628 puan)
İsteğe bağlı epidural doğum yapiyolarmi canim özeldemi yaptın
(21 puan)
Ben 38+3te doğum yaptım. Doğumdan bir gün önce birşeye kizgindim bunu üstümden atmak için saatlerce tempolu bir şekilde yürüdüm. Akşam oldu duramadim bu sefer küçücük balkonu da defalarca dolandım üzerinden iki saat geçmedi çok minik adet sancısı girip çıktı mesela yarım saat sonra yine minik sancı oldu sabaha karşı uyandığımda sancılarım artmıştı uyutmuyordu artık kalktım yine ufak ufak yürüdüm sabah 9 gibi hastaneye gittiğimde 3 cm acilmam vardı yatış işlemleri olana kadar 4 cm olmuştu zaten hemen iğneyi vurdular sonra rahatladım gerisi anlattığım şekilde. Yani ıkınma işini kafanda bitirceksin aslında o kasılma dediğim bir anlık bebeğin hareket etmesi gibi düşün onu hissettigin anda ikinman gerekiyor. :)
(21 puan)
Evet canım devlet hastaneleri epidural yapmıyor diye biliyorum çok geniş kapsamlı olmadiktan sonra. Özel hastanelerin hemen hemen hepsi yapıyordur onun için ekstra ücret alıyorlar 3 sene önce ben epidural için +500 vermiştim şuan da yine aynı ücret. Değişir mi bilemem bu konu hakkında da bilgi vereyim dedim :)
(4 puan)
Saolun teşekkürler
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

668,819 soru

3,500,711 cevap

4,354,568 yorum

188,583 üye

...