0 oy
632 göst.
Doğum kategorisinde (169 puan)
yeniden gösterildi

Doğumdan çok korkuyorum anestezi almaktan sizdede aynı sorun oldumu 


Gebelik haftası 33+5

6 Cevap

0 oy
(317 puan)

İlk hamileligin mi:) 

-Reklam-
0 oy
(169 puan)

2.bu o yüzden korkuyorum ilkinde çok sıkıntı çektim uyanırken nefes alamadım ya buda öyle olursa :(

(317 puan)
İnşalah canımda ne zmandir böglesün yenimi başladı benimde bugün midem bulanıyor anlatmadım gitti baş agrisi çok kötü oluyor sen artmayan istersen Bi git hastaneyi hem bebişini gör hemde serum ye rahatlarsın hiç yoktan zor ama geccek cnm yolun başındayız ama geccek allahın izniyle..
(1,463 puan)
5.haftamda ağır olarak başladı cnm haftalık serum yiyorum yani doktor bu haftalarda azalır dedi ama işte aynı gidiyrz kızım da da böyleydm bunda böyle olmaz bünye alışmıştr dedim gene aynı sabır geçecek elbet...doktor yarın ordyms yarın gidicm hem cinsiyetinide öğrenirim gösterirse hayırlısı cnm hepimiz için ne diyim..
(317 puan)
Anladım kuzum napalm artık idare etçes işte bana hbr verirsin ozman :)
(1,463 puan)
Tmm cnm haberlesrz sende doğum yaparsn haber verirsn günün bana göre az kalms:))
(317 puan)
İnşalah canım inşalah :)
0 oy
(1,032 puan)

bende 34 haftalık bu sabah karnım sanki daha fazla şişmiş şeklilde uyandım nefes alamaz oldum çocuk kıpır kıpır başı aşağıda ağırlık yapıyor onu geçtim adım atamadm nefes alamıyorum doğumdan  korkymm

(169 puan)
Şuan bendede aynı sıkıntı var aynı seninle haftamız canım yürürken filan düşürecekmişim gibi bugünde çok şiddetli kasılmlarım var
0 oy
(258 puan)

Ben anesteziden korkmuyorum cnm ucuncuye hamileyim . Birincisinde sancim vardi normal olmadi sonra anda sezeryana girdik o kadar sanci vardı ki nasil uyuttular anlamadim bile , ikincisinde bilinçli bi sekilde girdim senin gibi endiseliydim cok agladim korktm ama dr konustu benimle nerelisin kac yasindasin falan derken zaten bayilmisim.bunda korkmuyorum ameliyat haneye girdikten sonra narkozu verince zaten on saniyede uyuyosun ,asil sonraki kesik acisi berbat bence . bi kac saat cok canın aciyor bende ondan korkuyorum ameliyatta zaten uyuyoruz:)

(169 puan)
Genel anesteziden epidural sanki daha iyi değilmi bi kaç saat ağrı sızı duymuyorsunuz genelden korktuğum için epidural olmayı düşünüyorum ama panik atakta var bilmiyorum nasıl olacak 8 yıl ameliyat korkusundan çocuk düşünmemiştim (:
(258 puan)
Cnm ben yapamam yani uyanik duramam oyle belki gormicem ama ne yaptıklarını bilmek beni orda cok korkutur yani uyanik onca zaman bekleyemem . zaten ikincisinde dediğin gibi epidural yapalim dediler hayir dememe ragmen çok ısrarcı davrandilar tamam dedim ama ameliyat esnasinda hayir genel olsun dedim çünkü korktum . orda bes dakika geçirmek bile beni gererken uzun sure uyanik duramadim . yapabilenler gercekten cesur :)
0 oy
(139 puan)

Benim 3. Gebeligim kızlar evet zor ama o kadar değil o miniği kucağına al bak o zaman kim çekmiş ağrıyı sancıyı sen mi dağ taş mı :)))

(169 puan)
Vaavvv çok çocuk yapanlara hep özenmişimdir güçlü kadınlar sizi (:
(139 puan)
Aralıklı  doğum tercihim ve tavsiyemdir :))))oğlum 10 yaşında kızım 6 miniğim 33+6 haftalık
0 oy
(274 puan)

Şuana  kadar korkmuyordum  ama dün arkadaşın yengesi  ben normal doğum yaptım alttan Dikislerim  var dedi çok korktum  açıkçası Sezeryan  daha mantikli geldi varmı alttan dikişi olan sizce hangisi daha zor birde neden alttan dikiş atıyorlarki   korktum  valla hemde çok 

(274 puan)
Doğru ama alttan olunca  tuvalet sorunu var o korkutuyor
(274 puan)
Valla niçin atıyorlar  bilmiyorum ama korkutuyor
(167 puan)
bence korkmayın siz anne adayısızınız bence annelikte doğum en kolay olanı iki saat bi gün neyse yasıypsunuz ve geciyo biraz guvenin kendinize cesur kadınlar:)
(274 puan)
Keşke herkes sizin gibi korkutmak  yerine teselli etse zaten gebeyken  insan en ufak noktayı bile düşünüyor birde yetmiyormuş gibi korkutuyor lar
(167 puan)
ben de bu cesareti nerden aldım bilmiyorum sanki beş altı kere cocuk yapmışım daha yedi haftalık hamileym :))

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 295 göst.
+6 oy
8 cevap 840 göst.
+2 oy
24 cevap 855 göst.
+3 oy
12 cevap 848 göst.

650,049 soru

3,423,555 cevap

4,255,478 yorum

183,722 üye

...