0 oy
92 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (22 puan)
Merhaba kızlar. Avrupa yakası büyük Medipol Megaya giden, orada yakında normel doğum yapan varmı ? Bildiğiniz iyi bir Doktor varmı ? Nasip etsin Allah Normel Dopum istiyorum beni bu süreçte yalnız bırakmayacak iyi bir doktor biliyormusunuz ?

Ben Tema BHT ye gidiyorum muayene ve doktor iyi ama normel doğum 9binden başlıyor daha zamsız hali pahalı. İlk gebeliğim istanbul bildiğim bir şehir değil ne yapacağımı bilmiyorum.
Gebelik haftası 18

1 cevap

0 oy
(41 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Ben Medipol mega Bağcılara gidiyorum daha doğum yapmadım 36+4 deyim hamileliğin başından beri aynı doktora gidiyorum Dr.Duygu Işıl Gencer iyi bir doktor gerçekten çok memnunum ilk o doktora gittim ve daha değiştirmedim doğumu nasıl bilemiyorum ama ilgisi iletişimi vs çok iyi aklına takılan soruda felan rahatlıkla arayıp yada mesaj atıp bilgi alabileceğiniz bir doktor ücreti biraz normale göre fazla ama bütçeniz yetiyorsa gidin derim :)
(22 puan)
Cevapladığınız için teşekkür ederim. Muayene ücreti nekadar, normel doğum 3000 biliyorum doğrumu ? Oda tek kişilikmi oluyor acaba ? Bide normel doğummu düşünüyorsunuz ?)Bidee acaba iletişimde kala bilirmiyiz sizden doğumdan sonra bilgi alırdım ?) Çok az kalmış Rabbim su gibi hafif kolay bir doğum nasip etsin sağlıkla   Yine bir sürü soru :)
(41 puan)
Rica ederim ne demek diğer doktorları bilmiyorum fakat benim doktorumun muayene ücreti 390₺ ama yılbaşından sonra ne kadar olur bilmiyorum normal doğum düşünüyorum bende normal doğum için bilgi aldığımda 4250₺ demişlerdi mesai saati dışında denk gelirse doktor çağırırsak extra 2000₺ dediler sezeryan fiyatı ise 5750₺ diye bilgi verdiler. Odalar tek kişilik diye biliyorum güzel hastane ben beğeniyorum doğumdan sonra da iletişime geçebiliriz tabi :)
(22 puan)
Çok teşekkür ederim :-) inşallah güzel haberlerinizi bekliyeceğim :-)
(41 puan)
İnşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah:)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 30 göst.
9 Mayıs Tüp Bebek kategorisinde Su_misali (154 puan) sordu
0 oy
0 cevap 30 göst.

654,775 soru

3,441,857 cevap

4,275,865 yorum

184,988 üye

...