0 oy
198 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (193 puan)
yeniden etikenlendirildi
Artık çok yorumdum.Hamileliyin 3 cü ayında panik ataklar başladı.Hala devam ediyor.Banyo ve dışarı çıkamaz oldum.Hatta yataktan da kalkmıyorum.Doğumdan sonra geçermi?Bebeğime de yazık bana da.
Gebelik haftası 23

3 Cevap

0 oy
(65 puan)
Cnm psikiyatriste gidip hamilelikte kullanabileceğin ilaç kullan Bn 1. Gebelikte 8 ay öldüm mahvoldum 2. Gebelikte filler ilaç kullanıyorum Hamdi olsun iyim.
(193 puan)
Şükür.Ben evden çıkamıyorum.O yüzden psikiyatriste de gidemiyorum.
-Reklam-
0 oy
(79 puan)
Namaz kılıyor musunuz her namazdan sonra inşirah suresi okuyun şifa olur Allah'ın izniyle siz kendi kendinizi tedavi etmediğiniz sürece geçmez bende de vardı doğal taşlardan bileklikler var onlardan kullandım hamile iken kullanabileceğiniz doğal taş bileklik var mı araştırın Allah şifa versin 
(193 puan)
Namaz kılıyordum.Bu sefer de namazda tutmaya başladı.Abdest alırken kalbim yerinden çıkmaya başladı.Alamaz oldum.O yüzden  2 hafta oluyor kılamıyorum namaz.
(79 puan)
Bileklik deneyin inşallah faydası olur
0 oy
(19 puan)
Merhabalar emin ol geçiyor geçmez dediğin saatler günler herşey olumlu düşünmeye bak negatif düşünme  kendimde atlattım panik atak ilaçları hastaneye yatislar hamile iken oysa ama hep benden de kötü olanlar var rabbim çok şükür diyerek Allah sigindim ilaçlarımı kullandım ama inan sen en güzel  anne olacaksın nelerle baş ettiğini düşünürken güleceksin rabbim tez zamanda şifa versin 
(193 puan)
Amin çok teşekkür ederim.İnŞAllah geçer.Çünki gerçekten çok zor.Eskisi gibi olçayı çok istiyorum

650,973 soru

3,427,093 cevap

4,259,599 yorum

183,983 üye

...