0 oy
252 göst.
Doğum kategorisinde (297 puan)

Kızlar şöyle bişey düşündüm eğer normal doğum kısmet olursa da yaparsam doğumdan sonra eğer çok abartılmışsa o sancılar burda tekrar post acicam ve neyse onu soylicem :) doğumuma çok az kaldı  okadar kötü anlatiliyor ki düşünmekten hicbiseyin tadını almıyorum

Gebelik haftası 38+0

4 Cevap

0 oy
(1,321 puan)
Kim kötü anlatıyor yaa gıcık oluyorum.  Beni o kadar korkuttular korkudan stresten doguramiyordum daha 42 haftalık doğum yaptım ölmeyi bekliyordum doğduktan sonra bu mu yani dedim abarttiklari . Hiç korkma valla nefes ve egzersizle doğumunu kontrol et.  Herkes iki üçü getiriyor ama milleti korkutmaktan da geri kalmıyorlar .
(297 puan)
Aynen öyle canim ben şuan şey düşünüyorum yani aceba o an ölmek felan mi isticem. Tamam kolay değil tabiki zor ama öyle bı anlatılıyor ki. Bebişler için katlanacagiz bunun bilincindeyim tabi ama işte
(1,321 puan)
Abarttiklari gibi asla değil sadece bı süreç ve bitince hicbirsey Kalmiyor . Dediğim gibi nefes ve egzersizle doğumunu kontrol et daha erken kuacgina alırsın Allah'ın izniyle doğumda çok kalmazsın . Kimsenin doğum hikayesini dinleme benim eltimin ilk gebelikti sıfır sancıyla doğum yaptı 7 dakika içinde doğurdu herkesin ağrı eşiği ve bünyesi bir değil emin ol .
(297 puan)
Ay ne güzel valla. İnsalalh canim benim sağolasın
-Reklam-
0 oy
Kimseyi duyma görme canim. 

Doğum.hikayeleri anlatan kimseyi dinleme. 

Burdada var doğurdum.dogum.hikayemi.anlatim.soru cvp diyenler. 

Gerken her kadının doğu.. hikayesi kendisine

Kimi normalden memnun kimi sezaryandan bunu bilemezsin. Belki ağrı kesici yuksetir sancinj hiç anlamiycan veya çok hassas olabilirsin dayanama bilirsin. Yani o yüzden kimseyi duyma dinleme. 

Bebeğine odaklan o kendi için en güzel olan doğum şeklini belirleyecek zaten sağlıkla gelsin. Ins 38 haftalar bizede nasip olur tez zamanda (AMIN)

⚘⚘⚘⚘⚘
(297 puan)
Amin canım inşallah. Evet gerçekten abartildigi kadar bişey yoksa burda en basindn anlatıp çoğu kişiye de destek olmak istiyorum
0 oy
(524 puan)
Kimseye kulak asma kuzum benimde ilk doğumumda çok korkuttular ama şükür korktugum gibi olmadı herkesin bünyesi farklı kendini bebegini düşün kasma kendini sıkmadıgın sürece bebek yolunu bulur Allahın izniyle :))
(297 puan)
Canım bişey sorabilir miyim şimdi ben adet ağrısında  ağlayacak kadar kötü olurdum sürekli sallanip dururdum. Ve dolorex atar kendime gelirdim buda ona benziyor mu tabiki fazlasıdır ama en azından benziyor mu yani?
(524 puan)
Benziyo canım kasıktan giriyo belden giriyo ama Allahım dayanma gücü versin inşallah
0 oy
(194 puan)
Herkesin doğumu sancısı  bebeğin kilosu bir olmaz birisi çok sancı çekmiş sende de öyle  olacak diye birşey yok doktor yanında  doğuma girecek ebeleri dinlerseniz onların dediği şeyleri yaparsanız eminim ki doğumunuz güzel geçer  tabiki  hiç acısız  çok kolay dediğimiz  birşey değil doğum ama  biriyle kıyas  yapmayın kendinizi  meselâ  ben sancı çekerken hiç kalkmadım yataktan ama yanımda sancı  çeken kadın her zorlanınca  kalkıp oturuyordu ebeler bağırdı ona kalktıkça  bebek  geri gidiyor kalkma diye ben doğum yaptım o hâlâ  sancı çekiyordu 
(297 puan)
Ama canım kalkıp yürümek felan daha faydalı diyorlar yatmak iyi değil diyorlar. Gerçekten değişiyor ya

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 193 göst.
13 Kasım 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde berivankalfa (25 puan) sordu
0 oy
1 cevap 165 göst.
9 Kasım 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde berivankalfa (25 puan) sordu
0 oy
5 cevap 362 göst.
25 Temmuz 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Blgbnnn (8 puan) sordu

648,337 soru

3,417,275 cevap

4,248,045 yorum

183,272 üye

...