0 oy
421 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (193 puan)
Kızlar aniden kalkınca,eğilip kalkınca kalbim hızlı hızlı vuruyor.Yemeklerden sonra da hızlanıyor.Panik atak oldum bu yüzden.Sizin de nabzınız yüksekmi?Çıldırcam artık.
Gebelik haftası 23

2 Cevap

0 oy
(1,562 puan)
Bende zaten panik atak vardı ilaç kullanıyordum hamile kalınca bıraktım.nabzim yükseliyor bir haftadır bu beni rahatsız ediyor.bebegede banada kan lazım olduğu için fazla pompalamaya geçiyor kalp normal diyor doktorlar ama yinede kardiyoloji ye gitmek gerekliymiş.bana geceleri daha çok oluyo kalbimin sesini duyuyorum sağa sola dön derken zor uyuyorum
(1,562 puan)
Dışarıya tabiki çıkıyorum her panik atak aynı değil kalbim hizlaniyordu ilacımı bıraktım geçti ama yine tekrarlamaya başladı acaba yine ataklardanmi yoksa bebistenmi bilemiyorum gitmek lazım yine doktora bakalım.nefes egzersizleri yaparak ve başka seyelrle oyalanarak halletmeye calisiyorum
(193 puan)
Ben dışarı çıkamıyorum kalbim hızlanıyor diye.Korkuyorum hemen panik atak geçiriyorum
(1,562 puan)
Ama bunu sürekli dışarı çıkarak yenebilirsin kendini eve kapatma
(193 puan)
Yapamıyorumki.Daha banyoya giremedim.
(1,562 puan)
En kısa sürede doktora gidin bence hamileyken de kullanılabilen ilaçlar var pekte normal değil suanki haliniz
-Reklam-
0 oy
(81 puan)
Çok normal canım sakin ol, bende 21. Haftamdayım hatta azönce anneme dedim ben artık sığamıyorum biyere napcam. Hele uzanınca sanki beni boğuyorlar gibi hissediyorum oturunca da yoruluyorum evin içinde deli gibi yürüyüş yapıyorum. Aldığım nefes yetmiyor sanki balkona çıkıyorum bu soğukta nefes almaya çalışıyorum. Çok normal yani bebek büyüyor oyuzden de vücüdün ihtiyacı olan kan da artıyor sürekli kan pompalanıyor. Oyüzden böyleyiz.
(193 puan)
Önce cevapladığınız için teşekkür ederim.Panik atak oldum resmen.Çok zor geçiyor günler.Artık banyoya giremiyorum
(81 puan)
Öyle düşünme bikere panik atak oldum demeyi de bırak bence canım çünkü hastalık öyle birşey ki, hiç birşeyin olmasa bile tümgün hastayım hasta oldum ay panik atak oldum ay nefes alamıyorum dedikçe birşeyin olmasa bile hasta olursun akışına bırak çarpıntın mı var bırak olsun normal bir durum de nefes mi alamıyorsun doğumdan sora geçecek de öyle yaparsan daha rahat olursun hayatı akışına bırak canım:) hamileyiz sonuçta karnımızda bir can taşıyoruz vücüdumuz da buna alışmaya çalışıyor şuan oyüzde yaşadığın her durum normal bunu bil :))
(193 puan)
Çok teşekkür  ederim.Deneyeceğim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 345 göst.
0 oy
3 cevap 339 göst.
0 oy
2 cevap 69 göst.
0 oy
4 cevap 102 göst.

648,292 soru

3,417,143 cevap

4,247,882 yorum

183,259 üye

...