0 oy
460 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (124 puan)
Kızlar 17 haftalik hamileyim ve surekli dogumu düşünüyorum. Sezeryan mi normal mi daha saglikli olur ben sezeryan istiyorum  arti ve eksileri neler ne yapacagimi bilmiyorum.
Gebelik haftası 17+5

4 Cevap

0 oy
(19 puan)
Bunları düşünmek için çok erken lütfen kendinizi rahat birkakin ve gebeliginizin tadını çıkarın yeri ve zamanı gelince zaten o kendinin nasıl geldiğini belli edecek 
-Reklam-
0 oy
(277 puan)
Doğumun iki şeklide kolay değil candan can çıkıyo. Şimdi bunları düşünmeyin vakti gelince zaten bı şekilde çıkacak :) şuan düşünmek sadece yorar
0 oy
(631 puan)
bu korku cicuklugyzdan itibaren duydugumuz, gordugumyz olumsuz dogum hikayeleriyle ilgili. Ama her hamilelik ve dogum farkli. Cok rahat bir dogumunuz da olabilir. Beni de sezeryen korkutuyor mesela, o da bebegimle yeterince ilgilenemeyecegim icin..  Hqmilflik ve dogumla ilgili kitaplar da korkunuzu yenmenize yardimci olacaktif. gerekirse psikolojik destek alin,doktorunyzla gorusun. 
0 oy
(66 puan)
Şuanda düşünmek için erken , ayrıca doğumdan neden korkuyorsun,  insan bilmediği şeyden korkar mi :) başkalarının yaşadığı şeyleri duyduğun için kendini şimdiden sıkıntıya sokma bence. Belki senin ki en kolay doğum olacak ne ara bitmiş anlamayacaksın. Ayrıca normal olan doğum adı üstünde,  sezaryen bir tıbbi müdahale doğum şekli değildir canım. Sende veya bebekte bir sorun yoksa normal doğum yapmanı tavsiye ederim:)

İlgili sorular

652,522 soru

3,433,362 cevap

4,266,443 yorum

184,417 üye

...