0 oy
150 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (303 puan)
Kızlar ben 1 yaşında oğlumu 2 gündür emziriyorum.gunduzleri sıkıntı olmuyor ama gece sürekli olarak ağlıyor sizce kalkıp yemek vermelimiyim yoksa alışıp yatar mı yaşayan varmı??
Gebelik haftası 7+3

2 Cevap

0 oy
(303 puan)
Kızlar yazım yanlışı kusura bakmayın emzirmiyorum☺️
(393 puan)
Hamile kaldıgın için mi emzirmeyi bıraktın ? Sana doktorun emzirmeye devam etmen gerektiğini söylemedi mi kafana göre mi sütten kesiyosun bebeğini. Aynı durumu yaşıyorum 11 aylık hemen hemen kızım ve 10 haftalık hamileyim. Emzirmeye devam edıyorum. Çocugumun doktoru devam etmem gerektiğini ve hamilelikle alakası olmadıgını söyledi. Kendi kadın doğum doktorumda sen devam et o bırakmak isterde bırakır zaten dedi. Lütfen eski kulaktan dolma bilgilerle bebeklerinizi sütten mahrum bırakmayın. Ağız sütü bitmez ayrıca dogum yaptıgında gelmeye devam edecek. Buyuk bebegın ıkıncı kez almıs olacak o ağız sütünü ve bu onun için bulunmaz nimet. Bağışıklığı güçlenicek ne güzel. Neden hemen kesiyosunuz anlamıyorum ve çok kızıyorum. Tandem emzirme diye birsey var lütfen arastır ve doktorunla konus.
(303 puan)
Beni emmekten başka ayrica hiçbir ek gıdayı kabul etmiyor ve kafama göre kestigimi de yukariya yazdığımı sanmıyorum
(393 puan)
Yazdığını söylemıyorum zaten soruyorum kafana göre mi kestin doktor mu söyledi diye. Ek gıda kabul etmedıgını de yazmamıssın zaten o da farklı bi durum. Sordugun soru emzirme yada emzirmeme ile ilgili. Ben fikrimi belirttim alırsın almazsın senin bileceğin iş.
-Reklam-
0 oy
(478 puan)
Bizde hamile kaldığını öğrendiğin anda emzirdigin bebek varsa sütten kesilir çünkü doğacak bebeğinde ilk ağız sütü içmesi gerekiyo ben hamile değildim ama ilaç kullanmak zorunda kaldığım için kızımı 1 yaşında sütten kesmiştim biberona alıştırdim süt içmiyodu akşamları ayran yapiyodum yanına birakiyodum gece uyanıp kendi alıp içip geri uyuyodu meleğim benim
(393 puan)
Yanlış bilgi veriyosun. Ağız sütü bitmez 5-6 aydan sonra ağız sütüne dönüşür süt ve yeni bebek dogunca da devamı gelir. Sütten kesilmez yani büyük bebek.
(478 puan)
Canım zaten herkes bildiğini yazıyo bak sende kendi bildiğini yazmışsın öyle öyle doğruyu öğrenicez
(393 puan)
Ama doğrusunu bilmeden konusunca ve anne de bunu dikkate alınca ne oluyor? Bir bebeğin vebaline girilmiş oluyor.
(478 puan)
Canım farkındaysan doğrusu bu demiyorum cümlede de yazmışım bizde öyle

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 213 göst.
0 oy
4 cevap 63 göst.
10 Aralık 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Humosum (20 puan) sordu
0 oy
9 cevap 344 göst.
0 oy
9 cevap 480 göst.
3 Ocak Doğum kategorisinde Ega (748 puan) sordu

652,031 soru

3,431,302 cevap

4,264,045 yorum

184,286 üye

...