0 oy
154 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (81 puan)
Kızlar selam hamileliğin ilk haftasından itibaren sabah 1zoger 1prilam akşam da 1zofer 1prilam alıyorum 2şer tane. Şuan 21 haftadayım hapları bırakamıyorum çünkü felaket bulantım oluyor bırakınca su bile içemiyorum. Ama bukadar kullanmanın zararı olur mu? Benim gibi doğurana kadar kullanmak zorunda kalan var mı? Sıkıntı oldumu hap kullanmayla alakalı.?
Gebelik haftası 21

3 Cevap

0 oy
(710 puan)
Bende 30 haftalik flandim belki geciodu anca birakabildm o da kademeli olarak bana kalirsa hap bagimlilik yapio
(81 puan)
Yok canım gecen bırakim dedim denedim 1 gun hiç içmedim ertesi gün sabahı uyanmamla kusmam bir oldu ogün hiç birşey yiyemedim doktor bırakma diyor. Sen haplarla yemek yiyorsun yediğini kusarsan bebek gelişemez hapları iç diyor. Ama korkuyorum biyandan.
-Reklam-
0 oy
Ben gebelik başından taaa doguma kadar kullandım canım :) içmediğimde herşeyden midem bulanıyordu
0 oy
(349 puan)
Zofer bana da verildi ..prilam da tabiki ..ama ben prilamı düzgün kullanmadığımı  o yüzden bulantımın geçmediğini farkettim ..prilamı düzgün kullanıcam geçmezse zoferi başlarım diye düşündüm ..zofer prospektüsünde okuduğum kadarıyla kanser hastaları kemoterapiden sonra mide bulantısı yaşadığı için onlara verilen bi ilaçmış fakat gebelerde de bulantı icin kullanılıyomuş..bende prilamı genel olarak gebeler kullandığı için zofer pek verilmediği için aşırı bulantı yaşamadan verilmediği icin  tereddütte kaldım 2 taneden fazla kullanmadım yani 11 haftamdayken  sanırım verildi bana zofer o zaman sadece 2 adet kullandım sonra prilama geri geçtim.. dedim onu düzgün kullanayım diye..şuan 16 haftayız.sadece sabah bulantğm olur yani prilam etki etti düzgün kullanınca ..gece uyumadan 2 tane içip uyuyorum ertesi gün sabah bi ara bulantı oluyo fakat onu da hemen Çubuk kraker ile bastırıyor  yarım saat dinlendikten sonra kahvaltı ediyorum ..çünkü sabah kraker midedeki asiti alıyo diye rahatlatıyo beni bi müddet uzanır vaziyette bekleyip sonra kalkıyorum..bu şekilde   

650,014 soru

3,423,408 cevap

4,255,316 yorum

183,710 üye

...