0 oy
489 göst.
Doğum kategorisinde (1,643 puan)
Merhabalar. Benim ilk doğumum sezaryen, şimdi ikinciyi nasipse normal doğurmak istiyorum. 31 haftalık hamileyim. Vajinada varisim var. Doktorumla ilerleyen haftalarda duruma göre karar vericez doğum şekline ama şu an için normal doğum adayıyım. Doğumu konuşurken varisimin olduğunu unuttu muhtemelen, benim de sormak aklıma gelmemişti. Kontrole gittiğimde ona da sorucam ama merak ediyorum varisle normal doğum yapan var mı? Tuvaletimi yaparken, temizlenirken bile bi acı, yanma var. Uzun zamandır eşimle birlikte olamıyorum çünkü çok sancılı oluyor, hele sonrasında bi yarım saat kıvranıyorum yanmasına. Varisler iyice büyüdü sanki, doğum başlı başına illaki zordur, varis beni çok etkiler mi acaba?  Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Gebelik haftası 31

5 Cevap

0 oy
(52 puan)
Merhabalar önceki gebeliğimde bende de varis oluştu. Ama ağrı yoktu fakat baya  büyümüştü sonlara doğru. normal doğum yaptım sıkıntı olmadı. Umarim sizde de sıkıntı olmaz muayene olun mutlaka. 
(1,643 puan)
Öyle mii, bunu duyduğuma sevindim. Teşekkür ederimmm
-Reklam-
0 oy
(564 puan)
Bende var ilk iki dogumum normal şimdi sezaryen olcam çünkü doktor doğumda patlar bunlar dedi
0 oy
(22 puan)
Bacagimda rahimde benimde var doktorlar kan sulandırıcı iğne yazdılar gunluk vurunuyorum benimde sezeryan dogumum olacak ağrı yapıyor doğumdan sonra rahimimde gidiyor valizler bacaklarımda kalıyor sadece
0 oy
(778 puan)
Doktorun en iyisini bilir tabi ama bence doğumda aşırı ıkınma ve zorlanma olduğu için patlaya bilir kaldiki eşinle ilişkide bile zorlanıyorsun  normal doğum yapman mantiklimi ?
0 oy
(1 puan)
Merhaba ben de 38 haftalık hamileyim genital bölgemde varis var 2.gebeliğim doktorum normal doğum yapamazsın dedi doğum kanalına yakın olduğu için 

656,228 soru

3,447,396 cevap

4,282,659 yorum

185,382 üye

...