0 oy
686 göst.
Hamilelikte Güzellik kategorisinde (141 puan)
kapalı
Herkeste bi yilbasi telasi. Yilbasi susu agaci cesit cesit pozlar. Herkeste ayri bir telas. Hic biaey yaomayacak olarak kendimi bi tuhaf hissedyrm. Yani resm cekilip sosyal medyaya koymazsak bu yil bitmiyor mu ezik mi oluyoruuuz???
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

5 Cevap

+3 oy
(901 puan)
gavurlar sanki bizim bayramları kutluyor da müslümanlara şaşırıp kalıyorum ağç süslemeler hediye almalar vs yazık yazık
-Reklam-
+1 oy
(558 puan)
Çok gereksiz teleşeler 
+1 oy
(368 puan)
Ezik olmuyoruz ama milletin hevesine de laf etmeyi yersiz buluyorum isteyen kutlar istemeyen kutlamaz ben mesela çocukluğumda yılbaşına özgü yaptığım tek şey 12ye uyanık girmeye çalışmaktı ya da kar yağıyorsa dışarı çıkıp yürüyüş yapmak kutlamak için abartılı hiç bir şey yapmıyorum ama yapanlar da gözüme batmıyor herkesin kendi yaşam tarzı 
(3,820 puan)
Bence yanlış olan bişey yok burda bu yeni yıl sadece yabancılara ait bişey değil sonucta hepimiz yeni bir yıla giriyoruz yeni şeyler yasicaz ve insan nasıl girerse öyle geçeceğine inaniyo psikolojik olarakta bunlar çıkıyo yani :) yeni yıla mutlu girmek ve bı seneyi mutlu tamamlamak isteniyo.genel olarak herkesin kendi hevesi onalr paylaşim yapıyo diye post sahibi sende paylaşım yapıcaksin diye bişey yokki :) onlar paylaşir öyle mutlu olur sen paylaşmazsin evinde ailenle gecirirsin öyle mutlu olursun yani takılma boşver :))
(4,215 puan)
Agzina saglik ne gereksiz bi icini dökme olmus kimse bi gun onceden paylasim zaten yapmaz:) bence arkadas birine baska konuda sinirlenip hıncını boyle sacmalayarak cıkardi hislerim yaniltmaz asla:))) herkesin kendi hayati sevmek zorunda degilsin saygi duymak zorundasin:)
0 oy
(1,752 puan)
Gerçekten benimde sinirim bozuluyor 
0 oy
(2,800 puan)
Neden sürü psikolojisine kendinizi dahil edemediğiniz için üzülüyorsunuz ? 

Boşver in kim neyi kutluyor ne çekiyor ne paylaşıyor ...

2021 tüm dünya için korkunç bir yıldı bitsin gitsin biran önce bebişinizin keyfini çıkarın :) 

İlgili sorular

652,860 soru

3,434,646 cevap

4,267,902 yorum

184,506 üye

...