0 oy
404 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (28 puan)
Kızlar ilişki sonrası kahverengi leke geldi dun ve bugun sabah cok acık renk, doktora gittik hemen kese de bebek de gayet iyi olabılır dediler hassas olabılırmıs ılıskı gene de yasak dedı sımdı peki bu acık renk kahverengi gıbı akıntı kaç gun surer doktora sormayı unutmusum? 

2 Cevap

0 oy
(691 puan)
Canım 3 ay sakın dişinizi yapmayın. Koyu renk yerleşme açık renk tehlikeli demişti bana dr.um. progestan vermedi mi her ihtimale karşı. 
(28 puan)
Kalp atıslarını duydum 8+2 olduk, kese ve bebek gayet iyi o yuzden değildir vajına hassaslastıgı ıcın dır dedı progestan verdi kullancam her ıhtımale karşı. Doktorum normal dedi kırmızı yogun olmadıgı takdırde ama kac gun surer nedır soramadım unuttum
(691 puan)
Benim yerleşme kanamasıydı dr.um dediğine göre 2 aya yakın sürdü ama bir hafta geldi bir hafta gelmedi. Wc gitmekten korkardım. Neyseki şu an 8 yaşında kızım :)
-Reklam-
0 oy
(769 puan)
İlk 3 ay birliktelik yasak bunu bilmiyormuydunuz. Hatta riskli gebelikse 9 ay bile önerilmiyor
(1,257 puan)
Ebu Hanım sizin doktorunuz sanırım size gebelikte cinsel ilişkinin yaşanmaması olduğunu söylemiş ama ben kotnrollerimde 3. haftadan itibaren prof Dr dahil birçok doktora sordum ve düşük riski olmadığı sürece ilişkiyi yasaklamıyoruz dediler. Riskten kasıt rahim ağzı yetmezliği, daha önceki gebeliklerde düşük yapılması  gibi. Ama genelde burda gördüğüm kadarıyla çoğu anne ve baba bebeklerine bir şey olmasından korktuklarından ya da uzun seneler boyunca uğraş sonucu hamile kalanlar ilk 3 ay ya da hamilelik sonuna kadar ilişki yaşamıyorlar. Tabii bu bir tercih meselesi
(28 puan)
Bizim doktorlar doktorluk belgesini size bi göstersin o zaman.  Araştırmadıgımı nerden bılıyorsun yada doktora gidip gitmediğimi. Sizde burda oldugunuz göre demek ki sizde belkı araştırıp belkı  arastırmadan burdan sorular soruyorsunuz. Sınırlenmeye gelınce Sınırlenen bılmıyor muydunuz falan dıye dırek yargılayan Sizdiniz.
(3,819 puan)
İlk üç ay yasak diyemezsiniz kimseye. Sonuçta herkes doktor kontrolu altında değil mi yasak olup olmadığını doktor bilir ve söyler anne babada buna uyum sağlar yasak olduğunu bile bile kimse ilişkiye girmez kimse canını tehlikeye atmaz değil mi ?  Bana doktorum yasak koymadı iki üç günde bir ilişki yaşadık bi sorunlada karşılaşmadık çok şükür 36 haftam biticek nerdeyse şimdi kadar ilişki oldu ama.bebek büyüdüğü için artık hafta bir 10 günde bir ilişki oluyo yine diyorum bi sıkıntı yaşamadık .
(691 puan)
2 gebelik geçirdim 10dan fazla doktorla iletişim kurdum ilk 3 ay ve son 3 ay yasak demişlerdi. Ama birkaç tanesi zorlanmazsan olur ama yinede dikkat demişti. Yani aslında demeseler bile ben ve eşim bu süreçte zaten psikolojik olarak olmuyor :)
(3,819 puan)
Şuan benim içinde psikolojik olarak zor geliyo inanki dediğim gibi on günde bir yeter yani bebek büyüdü heralde o korkutuyo artık

İlgili bir soru bulunamadı

652,774 soru

3,434,296 cevap

4,267,538 yorum

184,478 üye

...