0 oy
171 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (5 puan)
yeniden gösterildi
Saçma saçma başlık yazdiriyolar‍♀️ Kızlarr dış gebelik yaşayanlar bana süreci anlatabilir mi nasıl sonlandırılıyo ne kadar sürüyor ?

1 cevap

0 oy
(269 puan)
Merhabalar ben 5 haftalıkken test yaptım pozitifti bir hafta bekledim 6 +5de gittim kese vardı fakat bebek yoktu bir hafta sonra tekrar çağırdı doktorum gittim kese büyümüştü fakat yine bebek yoktu doktor boş gebelik olabilir dedi biz yine de bir hafta daha bekleyelim dedi geç döllenme olabilir diye ama malesef 8 haftalıkken yine gittim yok 9 haftalıkken özele gittim yine aynı şekilde kese var fakat bebek yoktu kalp atışı hiç duyamadik alttan bakalım dediler doktor çok küçük bir şey var ama bebek bile diyemeyiz çok sağlıksız bir gebelik dedi 10.hafta yine gittim artık kürtaj olmalısın bu kese boyutuna göre gümbür gümbür kalp atışı olması lazım demi ve bayiltarak kürtaj oldum ertesi gün özel hastanede. 
(39 puan)
Peki sizin hiç ağrınız oluyor muydu kalp atışını bekleme esnasında. Yoksa normal hayat gbi devam mı ettiniz
(269 puan)
Ağrım oluyordu evet bel ağrısı ve kasık ağrısı ama çok yoğun değil mide bulantim oluyordu arada bir çok sık değil. Yani bildiğiniz hamilelik belirtileri vardı
(5 puan)
Boş gebelik ve dış gebelik aynı değil diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum
(269 puan)
Bilmiyorum
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

652,189 soru

3,432,021 cevap

4,264,849 yorum

184,330 üye

...