0 oy
1,103 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (28 puan)
Bebeğinize dokundugunuzda yuvarlak sert bi şey oluyomu dokundukca hareket ediyor acaba o çocuğun neresi  merak ediyorum 
Gebelik haftası 35

9 Cevap

0 oy
Tam olarak belli olmaz. Sirti olur, popisi olur , ayagi denk gelir. Oan hangi posizyonda ise odur. Ama sizin haftalarda bas gelişse  ut karin bolgesi popis alt karin bolgesi bas ortada sirtidir.
(28 puan)
Teşekkür  ederim  sagolun
-Reklam-
0 oy
(45 puan)
Bende 34 haftaligim  basi oluyo bence bende elliyorum sert yuvarlak hareket ediyo  

Allah sag salim aldirsin kucagimiza insaallah
(28 puan)
İnşallah
0 oy
(2,002 puan)
başı vede poposu
0 oy
(424 puan)
Aynı benim de öyle 35.haftamdayim. kafası aşağıda olduğu için o tarif ettiğin bölgenin popo olduğunu düşünüyorum.
0 oy
(376 puan)
Bende oyle popo oldugunu dusunuyorum ayak kendini belli ediyo daha sivri ve kucuk oluyo gobek gobek deligimin sol tarafi hep sert ve oksayinca geri kaciyo :))
(28 puan)
Bende sivri oluyo dokununca  kaciyo  bazen toparlanması  büyük oluyi
(376 puan)
Kendini geriyolar artik bu haftalarda sivriyse ayak olabilir doktora gittiginizde sorun ben sormustum ayaklarini sag kaburga kisminda hissediyorum diye doktor bakti evet burda dedi :))
(28 puan)
Hatta bazen kaburgaya  denk geliyo acı hissi veriyo
(376 puan)
Evet aciyo sertlesiyo en rahat pozisyon gece yatip sola dondugum zaman oluyo yeri genisliyo heralde tepiniyo artik :))
0 oy
(2,006 puan)
Bende kafamı popo mu düşünüyorum 35+6 yim :)
0 oy
(1,298 puan)
Popo yada kafası bence bende de oluyo 
0 oy
(120 puan)
Kardeşim o sırtı . ben ilk gebeligim vebasindan belli oğlum ile konuşuyorum şarkı dinleniyorum eşim ile oğlum kafan sevesim geldi hani  kafan sipa diyorum  çıkartıyor seviyoruz el ver elini tutalım diyoruz son 1 aydır elini ittiriyor . biz konuşarak oğlumuz ile ilk günden belli o anlıyor sağa kay yada soldaysa sağı gosteriyoruz gel annem diyorum otatafa gidiyor. Muzigi mızı açtığımız an oğlumuza bizim konusmamizi dinleyip tepki veriyor . uyusun diye uyuyor ise uyansinsin diye müzik ile uyandırıp oturuyoruz.  O yüzden biz neresi biliyoruz eşim ile . 
(44 puan)
Canım sizin bebeğin okula yazdırılma zamanı gelmiş.
(120 puan)
Canım  . ben internette çok önce araştırmalar yapıyordum . evli deyildim ozaman .  müzik dinletirsen eğer bu durumlar yaşanır . ve bebek ile anne karnında konusmaya başlamak lazım . ve ilk günden belki konuşarak bebeğinizle aranızdaki bağ güçleniyor . o senin ne demek istediğini hissediyor . uzulunce üzülüyor . ve ben dünyaya bir evlat getiriyorum . onun ile anne karnında ilk bağlarımiz kuvvetli olsunki.  Ben onu o beni anlatalım.
(64 puan)
Saçmalamayın sesi duyar sadece ama ne dediginizi bilemez anlamaz .sadece ses olarak algılar bebek biraz araştırın. Benim 3. Gebelıgım .
(44 puan)
Müzik dinletmek ve bebekle konuşmak anne ile bebek arasındaki bağı elbette güçlendiriyor. Senin duygularımı hissediyor zaten bebek. Ki konuşulmalı da anne karnındayken zaten. Ama bebeğe elini ver veya kafanı sevicem dediğinizde sizi anlayıp onu yapması ilginç durum gerçekten. Bebekler her şeye tepki veriyorlar amenna yediğiniz yemekten tutun da salgıladığınız hormonlara kadar. Bir çocuk gelişimcisi olarak ilk defa duydum dediklerinizi o bakımdan
(120 puan)
Kardeşim ben cahil deyildim m 3. Gebeliğim diyorsun . artı doktorlar bile şaşırıyor . vidio isteyen varsa inanmayan ata bilirim .  ben burda yalan konuşacak biri deyilim. Cahil bir nesilde büyümedim.  Araştırmacı oldum.  Nst odasındaki ebeler bike şaşırıyor . seni anlıyor diye. Seni dinliyor ddigini . ben ilk defa BÖğle birşey görüyorum diyen ebeler oldu . doktor inanmıyordu . doktor bile şaşırdı . kızlar.   Hatta nst odası çok kalabalıktı ve ebe nazar değmesin diye nst bağlarken kimse yokken bağlıyordu . ve benim oğluma nst bağlanmaları çok zordu 2 hafta önce kaciyordu 3 saat ugrasiyordular . sonra ben onunla konuşarak onu durduramıyorum bilirim dedim . dene dedi ebe denedik . busfer kalbini bulamadılar uğraştılar . oğlum annem popomu cikart dedim çıkarttı . ve ebe maşallah dedi ilk defa BÖğle birşey görüyorum dedi.  Ve nst odasında bazı anne adayları üzülmesin . diye yapamıyordum. Fakat  ebeye durumu izah etmek durumunda kaldım . oğlum ile nst odasında konuşamıyorum. Çünkü onların canı yanıyor  riksli gebelik bölümü burası dedim. Lise yokken denedik. Ve Zeynep hak veriyorum sana dedi . ve ilk defa BÖğle bir durum ile karşılaşıyorum sasirdim dedi. Ve nst odasında beni tek olduklarına bağladılar .
0 oy
(631 puan)
doktorum eger sert olarak geliyorsa eline sırtıdır demisti, yumusaksa yuzu disari donuktur demisti.. 

648,895 soru

3,419,231 cevap

4,250,367 yorum

183,414 üye

...