0 oy
221 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,012 puan)

7 haftalık gebe olmam gerekiyor adet tarihine göre bugün doktora gittim  Alttan muane etti doktor gebelik kese var ama içi boş gözüküyor erken gebelik olabilir dedi ya da kimyasal gebelik olabilir kac haftaya kadar kesin olur sonradan çocuk gözükür mü :((

3 Cevap

0 oy
(13 puan)
Hiç kalbini bozma. Bende gittim doktora 7veya 8 haftalıkken. Boş kese henüz dedi. 15 gün sonra yine gel dedi. Çok moralim bozuldu. Böyle hissetmen normal. Ama emin ol bu süreç de normal. Daha çok yeni olduğu için öyle görünüyor. Sonuçta hafta hesabını tutuyoruz son regl tarihine göre ama ne zaman döllenme oldu aslında tam olarak kaç haftalık bilemiyoruz. Bi de ben devlet hastanesindeki ultrasonda baktırmıştım. Ordaki makinelerde çok eski olduğu için kapsamlı görüntüleme yapamayabiliyomuş. 2 hafta olmadan tekrar başka bi özel hastaneye gittim. Baktık orda elhamdülillah. Yani hiç üzülme canını sıkma. Zaten gelecek olan doğacak olan öylede gelecek böyle de doğacak. Sen içini ferah tut  inşAllah iyi haberini alacaksın
(1,012 puan)
Çok sevindim çok teşekkürler inşallah güzel haberler alirim Bende:)
(13 puan)
Güzel sağlıklı haberini alacaksın inşAllah hiç merak etme :) dua et çok gün sayma akışına bırak günü gelince ya Allah Bismillah git doktora. İnşAllah bebeğini göreceksin orda. Daha çok küçük annesi :)
-Reklam-
0 oy
(113 puan)
Ben ikiz gebeyim 6 bittiğinde kesenin birini görmemiştik bile 7 bitince kalp atışı için gittiğimde diğer kese göründü bu sefer de kalp atışı yok gibiydi bir hafta sonra anca duyabildik. Geç döllenme olabilir canını sıkma. İçin rahat etsin iki günde bir kan testi ver sonucu hemen hemen ik katına çıkarsa boş değildir. 
(1,012 puan)
Teşekkür ederim çok sagolunn
0 oy
(824 puan)

Canim hiç üzülme sadece bol bol dua et ve bekle sabret bak bende 7haftada gittim kesen çok ufak dedi çok zor görünüyor 5hftlk gibi çıkıyor geç döllenme olabilir boş kese olabilir dedi git 2hfta sonra geldi ve ben sadece dua ettim bekledim gittim evet bebek 1hafta geriden geliyor oda zamanla ara kapanır dedi kalp atışı da görünüyor dedi dinlemedim ama güçsüz biraz dedi benimkine ama şükür zamanla düzelir dedi suan 11hftlk olduk.sende korkma :)

(1,012 puan)
Çokk sevindim adınıza insallah öyle olur kese var içi boş denilince korktum güzel dualarınız da eksik etmeyin bizleri de:)

648,990 soru

3,419,536 cevap

4,250,758 yorum

183,441 üye

...