0 oy
413 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (725 puan)
Selam kızlar.Adetimden 3 gün geçdi doktora gitdim bugün.Rahme düşmemiş hala bir hafta bekle düşsün yerleşsin dedi.Kptü birşeymi?lütfen bilgilendirin.iyi drylim.Adetim 3 gün geçdi şimdiye rahme yerleşmesi gerekmiyomuydu.testim kıpkırmızı çıkıyo
Gebelik haftası Varsa 4

7 Cevap

0 oy
(414 puan)
Normal canm cok erken dha 6. Haftayi beklemen lazim sabirsizlanma :)
(725 puan)
Tutunma 6 haftadaml oluyo?sabırsızlıq etdim gitdim doktor erken geldin diyo şimdiye kadar tutunması gerekmiyomuydu?
(28 puan)
4-5 haftalıkken gözükmez zaten.
(414 puan)
İlk zamanlar doktorlar boyle butun kotunseyleri solerler biraz bekleyip ole gitmeni tavsiye ederim
-Reklam-
0 oy
(450 puan)

Normal cnm daha erken görunmeyebilir. İlk hamileliğimde adetim 10 gün gecmisti gittim doktora doktor 10 gun gectiyse gorunur dedi baya bakti goremedi olsa gorunmesi lazimdi dedi sonra beta cok yuksek cikinca ertesi gun tekrar bakti o zman gordu. Bu hamileligimde de adetim 5 gun gecmisti sat a gore 5 haftalikti gittim daha erken 1 hafta sonra gel bakalim ultrasonla dedi yani 6 haftalikken keseyi gordu:) korkma yani olabilir.

0 oy
(33 puan)
Hayir adeti duzenli biriysen bile dollenmenin bununla ilgisi yok. Senin dusundugun tarihten 10 gun once, 10 gun sonra olabilir. Benim 5. Haftada kese göründü (ustten degil alttan) 7+ Haftada ancak bebek gorundu ve kalp atisi duyuldu. Acele etmeyin. O zamanini biliyor.
(725 puan)
Tutunma 6 haftadaml oluyo?sabırsızlıq etdim gitdim doktor erken geldin diyo şimdiye kadar tutunması gerekmiyomuydu
(33 puan)
Bunun net bir haftasi yok. Adet tarihi net bilgi vermiyor, ortalama tarih veriyor. Yani siz 4 haftalik gebeyim diyorsunuz ama belki su an 3 haftalik ya da daha kucuk bebeginizin yolculugu. Belki kesesi henuz olusmaya basliyor.. ilerleyen haftalarda bebegin usg haftasiyla sizin son adet tarihiniz uyarsa net olarak son adet tarihinizi baz alacaksiniz hafta hesaplarken. uymazsa perinatoloji doktoru gerek gorurse sizin son adet tarihinizi degistirecek ve aslinda sizin haftaniz degisecek yani.  Ama doktorlar en gec 8. 9. Haftada bebegi görüp kalp atisini duymus olmayi beklerler. En erkeni de ortalama 5. 6. Hafta zaten. Sizin su an yapacaginiz tek sey beklemek ve dinlenmek. Hayirlisi olsun. :)
(725 puan)
Tamam teşekkür ederim
0 oy
(793 puan)
Geç döllenme olmuştur o yüzden normal zaten 4 hafta her türlü erken bi hafta bence 6 haftayı bekleyin içinizi ferah tutun
(725 puan)
Gec döllenme kötü birşeymi(nasıl oluyo
(33 puan)
Hayir gec dollenme hiç kötü bir sey degil. Yumurtanın  catlamasi dollenme zamani gec oluyor bebis de gec olusuyor iste. Benimki de gec döllenme. Adet tarihime gore 25 ama bebise gore 24. Haftamiza girdik. Sapasaglamiz cok şükür. Bu bi gelisim bozuklugu falan degil yani sadece yumurtlama ve dollenme zamaniyla ilgili.
Nacizane, evhamli birinden bir tavsiye; akisina birakin, fazla sorgulamayın. Her gebelik kisiye ve bebege özel. Herkes farkli bir surec yaşıyor. Siz sadece karninizdaki bebegi sevin konusun, her seyin olacagina varacagini bilerek kabulde olun.
Ben de sizin gibi evhamliydim. Bebek gorulmedi, kanamam oldu dusuk tehdidi oldu, 3 ay surekli yumurtalik rahim agrim oldu sonra 5 6 hafta hic gecmeden baş agrisi, 5 ay mide bulantısı kusma ve en son korona. Bu surecte cok sukur ki bebegin gelisimi hep normaldi. Ne zaman kafamdaki o evhamlari attim dunya varmis dedim simdi keyfini cikariyorum. Bosu bosuna 5 ay hastalikli gibi yaşamışım. 9 ay cok cabuk geciyor, korkuyla degil  neseyle keyifle gecirmenizi dilerim.
(793 puan)
Ne güzel açıklamışsınz aynen katılıyorum
(725 puan)
Ay amin inşallah içimi çok rahatlatdınlz teşekkür ederim
0 oy
(46 puan)
Benim 5 yada 6 haftalıkken kesede göründü korkma inşAllah birşey yoktur
0 oy
(46 puan)
Daha erken benim testimde çift çizgiydi ama 5 yada 6 haftalıkken kesede göründü korkma inşAllah birşey yoktur.
0 oy
(28 puan)
Ben 5 hqftalıkken doktora gitmişdim. Rahme düşmemişdi ultrasonda gözükmediği için hamile bile diğilsin belki dedi. Kan testi verdim kanda çıktı. 7 haftalıkkrn yine gittim doktora bu sefer de gözüktü ama kalp atışı duyulmadı çok üzüldüm. 8 haftalıkta yine gittim ve kalp atışını duyduk olur bpyke şeyler üzülmeyin. Normal yanı. En iyisi 7-8 haftalıkken gidin. Kalp atışı da duyulur hem. ❤
(725 puan)
Beklemek o kadar zor ki((((

649,426 soru

3,421,296 cevap

4,252,952 yorum

183,548 üye

...