0 oy
335 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (38 puan)
Hanımlar ikiz bebeklere hamileyim. Şimdiden kıyafetleri,  battaniyeleri , yıkasam ve ütülesem hurca yerlestirsem tozlanır mı? Martta dogum olacak ama ne zaman belli değil henüz , dolap filan kurulmadı adamı sık bogaz etmek istemiyorum üstüme düsen görevi yapayımda yerleştirmesi kolay :) 
Gebelik haftası 26+3

4 Cevap

0 oy
(103 puan)
Canım bende ikiz bebeklere hamileyim. 25.haftamda herşey hazırdı kıyafet konusunda beşikler ini de 30.haftada tamamladım erken yapmakta fayda var çünkü ikiz ne olur ne olmaz tedbirli olmakta fayda var. Cuma günü de sezeryanım var rabbim yardımcımız olsun 
(103 puan)
Ha ben kontrol ediyorum tozlanmıyor neden tozlansınki kendi dolabinin kenarına sıkıştırıver bişeycik olmaz
(38 puan)
Allah saglikla bebeklerinizi kucagınıza almak nasip etsin inşallah.  Bende sizin gibi hurca koyup dolaba koymayı düşünmüştüm. Teşekkür ederim cevabiniz için :)
-Reklam-
0 oy
(409 puan)
Bende ikizlere gebeyim canım. 30.hafta da ütüleyip dolabına yerleştiricem kıyafetlerini. Şuan 23 haftalık olduk ama eşyalar 28.haftada gelecek. Bugün Doktorum 35 yada 36.haftada bebeklerin durumuna göre sezeryanla alırız dedi. Seninde öyle olacak ise şimdiden yıkama derim. Tozlanmaz ama daha çok var havasız kalmasın. Sonuçta bebekler giyecek. Ben şimdiden ağırlaştım ama sağolsun görümcem yakınımda yıkaması benden ütülemesi ondan olacak :)) 
(38 puan)
Allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah .
Benim iki kucuk cocuğum var yardim edecek kimsem yok gurbetteyim herşey bana bakıyor ya ondan telaşa kapıldım. Sanki hazırlıksız yakalanacakmışım gibi hissediyorum :) bide ikiz olunca dahada agirlastim zor geliyor herşey :)
Teşekkür ederim cevabiniz için.
0 oy
(2,800 puan)
26. Haftada herşeyi yıkayıp ütüleyip yerleştirmiştim 

Ama şimdi pişmanım keşke sadece ilk zaman şeyleri ütğleseydim 

Beyaz bodyler vs dura dura sararıcak boşu boşuna bidaha yıkanıcak 

Sen ilk zamanları ütğle diğerleri kalsın sadece yıkayıp katlarsın
(38 puan)
0-3 ay hazırlıklarım daha büyükleri almadım. Fazla kıyafet yok aslında sadece gözümde büyüyor birde iki cocuğumda var anca yaparim zaten :)
Teşekkür ederim cevabınız için.
0 oy
(930 puan)
Ben de 33 haftalıgim o haftalarda yaptım hazırlığı tek gebelik benim. Kilitli poşet alıp hurca koydum sizde öyle yapabilirsiniz tozlanmaz hem
(38 puan)
İyi fikir fakat poşet kokusu olmaz mı ?
Allah saglikli kucaginiza almayi nasip etsin inşallah.
Teşekkür ederim cevabiniz için.
(930 puan)
Sanmıyorum ya hiç düşünmedim açıkçası poşet kokar diye. Koroplast in kilitli poşetini aldım ama ikeada varmış. Amin size de arkadaşim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 322 göst.
0 oy
1 cevap 362 göst.
0 oy
0 cevap 188 göst.
31 Ocak 2021 Doğum kategorisinde Berenkumsal (244 puan) sordu

655,015 soru

3,442,806 cevap

4,276,948 yorum

185,070 üye

...