0 oy
426 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (17 puan)
Kızlar 12. Haftada ikili tarama için randevu verdi doktor sizce yaptırayım mi biraz tedirgin oldum açıkçası stres yaptim.sizlerin düşünceleri nedir öğrenmek isterim.
Gebelik haftası 10+2

10 Cevap

+1 oy
Tedirgin olunacak bir durum yok canım. Ben ilk gebeligimde de yaptırmıştım, şimdi ikinci bebeğime 12 haftalık hamileyim (11 haftalıkken yaptırdım, haftaya sonuç çıkar inşallah). Yaptır derim canım :) 
-Reklam-
+1 oy
(59 puan)
Canım ben yarın yaptıracam ,doktorum carsamba gunu geliyosun ikili tarama yapacam dedi sormadı demekki geregi var ki bi kan alınıyomus bebegin burun ve ense kalinligina bakiliyomus zaten ihtimal söyluyolar ,11+2 haftaligim yaptiracam bakalim yarin bence yaptir bi zarari olmaz.
0 oy
(1 puan)
Tabiki yaptırmalısınız tedirgin olacak birşey yok kanınızı alıp inceleyecekler bir sorun varsa yoktur inşallah erkenden önlemini alacaklar. 
0 oy
(97 puan)
Canim tabiki karar senin benim fikrim yaptirma anca senin hamileligini zehir ediyolar sen ne olursa olsun bebegini dunyaya getirmek istiyosundur eminim anneler kiyamaz evladina engelli denilse bebegine aldircakmisin hayir anca dogurasiya kadar kafana takiyosun benm tarama testimde down sendromlu olma riski cikti keske yaptirmayasiydim anca kendimi yipratiyorum uzulmekten zaten dunyaya getirecegim bebegimi oyle bile olsa hamileligim zehir oluyo sadece ama tabiki karar senindir canm 
(49 puan)
Bende ayni sekilde. Keske yaptirmasaydim . Down sendrom riski cok yuksekmis. Vallahi ayni dedigin gibi hamileligimi zehir etmekten baska bisey degil . Simdiki aklm olsa asla yaptirmazdim. Allah korusun engelli olacaksada Allahtan gelecek zaten . Hic olmazsa dusunup durmazdim gercekten cok kotu bi his
0 oy
(74 puan)
Ben yaptırmadım herhangi bir tedavisi yok sadece olumsuz bir durumda aldırma hakkin oluyor
0 oy
(730 puan)
Ben yaptırdım hatta 4 lü de yaptırdım içim rahat etsin diye
0 oy
(1,045 puan)
Yok cnn yaptırma bence risk taraması yapıyor sonuçlar kafa karıştırıyor bir sürü tan tana herşey allahtan de ve boswer
0 oy
(17 puan)
Ben doktoruma sordum yaptırınca ne oluyor diye dowsendromulu olursa istersen alırız dedi anne karnin tedavisi yok dedyince bende aldırmayı düşünmedigim için yaptırmadım  boynunun kalınlığa felan bakıyor zaten doktor detaylı ultrasyonumu yaptırdım  ama karar senin kararın 
0 oy
(739 puan)
Eger down sendromlu olursa aldiririm dyosan yaptr. Yok hicbir şartta aldrmam asla dyenlerdensen yaptrma .
0 oy
(12 puan)
Yaa o kadar tedirgin olmaya gerek yok verene tefekkür etmek lazım yok o test yok bu test anne karnında yapacakları hiç bir müdahale yok o yüzden ben 3. Ye hamileyim hiç birini yaptırmadım çocuklarımda Allah'ın izniyle sapa sağlam doğana kadarda beş kere girerim ultrasona beşten sonrasi zarar bunuda pek kimse bilmez. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 101 göst.
26 Ocak 2022 Tüp Bebek kategorisinde mrvzhra0 (59 puan) sordu
0 oy
22 cevap 501 göst.
0 oy
10 cevap 173 göst.
0 oy
6 cevap 116 göst.

647,996 soru

3,415,854 cevap

4,246,325 yorum

183,157 üye

...