0 oy
199 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (12 puan)
Herkese merhaba

14haftalik hamileyi2 gündür bas ağrisi var ve gazim cok oluyor cozumu nedir yardimci olabilirmisiniz
Gebelik haftası 14

2 Cevap

0 oy
(535 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Gaza çözüm yok bence, arada benim de başım ağrıyor su içince hafifliyor sanırım. Hafif ve arada kasık bel ağrılarınız oluyo mu?
(25 puan)
Bende 14+6 dayım ayakta azıcık kalsam başlıyor ağrılarım
(3 puan)
Bel ağrısı son aylarda dha cok olmuştu bende suan 2.bebegıme hamıleym karım buyudkce rahımle brlkte bel acklıgı genslıyor malesef yatsk destegı İle hatta hamıle yastklarıyla uyumanıız öneririm bnde işe yaramıstı belınızı boslukta uyumayan.
(12 puan)
Kasiklarimda ayakta cok kaldiğimda arada olabiliyor evet
(535 puan)
Benim de oluyor ağrılarım hatta bazen uzanırken arada bi nefes alırken  saniyelik agri giriyor hemen geçiyor sonra magnezyum da başladık ama geçmedi rahim büyüyor diye mi acaba ağrılarımız, bide bebeğini hisseden var mi Bu haftalarda
(3 puan)
Rahim büyüyor kalça kemikleri bel kemikleri genişliyor gayet normal bol bol dnlenıp yuruyup uyumaya gayret göstermelisin
-Reklam-
0 oy
(3 puan)
Gaz yapan yiyecekleri kesmeni öneririm araştırıp, birde tüm yemeklerini kimyon ekleyerek yemeni. Bunu emzirirkende yapman faydalı olucak hamıleyken de işe yarıyor ayaklarını sıcak tutmalısn. Bas agrısı icn sık sık olmasada ılac atabırlsn agrı kesıcı doktoruna danısarak ama bence uyku etkkılı bunda. 
(12 puan)
Tesekkür ederim fakat geceleride cok düzenli uykum olduğu sölenemez gündüzleri uyumaya calisiyorum
Ama su gaz olayi mahvedio beni

İlgili bir soru bulunamadı

656,362 soru

3,448,044 cevap

4,283,419 yorum

185,418 üye

...