0 oy
202 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (24 puan)
Kızlar merhaba. 20 haftalık hamileyim gece hiç uyumadım mide bulantısı ve boğaz ağrısı yüzünden. Soğuk aldım sanırım bütün vücudum dayak yemiş gibi halsizim burnum akmaya başladı boğazlarım çok ağrıyor. Nasıl atlatırım tavsiye verir misiniz? 
Gebelik haftası 20a

3 Cevap

0 oy
(16 puan)
Doktorunuza danışın derim. Bende suan sizinle ayni hastalikdayim doktorum parol verdi cok iyi geldi. Cok gecmis olsun
(24 puan)
Çok teşekkür ederim salgın var izmitte o yüzden gitmedim doktora ama böyle devam ederse gidicem
-Reklam-
0 oy
(153 puan)
Sürekli ılık suya bal felan katip bogazini yumusatmaya calis. Ayrica bolca portakal mandalina c vitamin almaya calis. Ihlamur da icebilirsin. Bende 21. Haftadayim.en ufak burun akintisinda hemen bunlari uyguluyorum hafif atlatiyorum gecmis olsun.
(24 puan)
Dün geceden beri yapıyorum umarım atlatırım çok teşekkür ederim
0 oy
(5 puan)
Bende şuan 35 haftalığım ve yine soğuk algınlığına yakalandım 22. Haftamdada bir kez yakalanmıştım dün gece hiç uyumadım tüm vücudum ağrıyor bebeğin ağırlığı ayrı grip ayrı mahvoldum ama ilk grip olduğumda zor iyileştim ilaç kullanmadım bu sefer parol içiyorum sadece ekstra olarak bal nane limon pekmez gibi bağışıklılığı destekleyecek doğal yöntemler deniyorum inşallah bu sefer çabuk geçer ilk grip olduğumda bebeğime bir etkisi olmamıştı çok şükür sizinde olmasın inşallah istirahat edip dinlenin geçmiş olsun çook :)
(24 puan)
Çok teşekkür ederim sağolun benimde tek duam bebeğimi etkilemesin üşüttüğüm için sanırım karın ağrısı da çekilmez bir dert oldu

İlgili sorular

651,512 soru

3,429,336 cevap

4,261,865 yorum

184,139 üye

...