0 oy
280 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (30 puan)
Sabah bulantı ve kusmaları cinsiyetle bir alakası var mı acaba ? 

Daha çok kız bebekte sabah bulantısı ve kusması olduğunu söylediler ne kadar doğru? Şuan 9.haftadayım 14.hafta da tekrar gideceğiz cinsiyet belli olur mu ?
Gebelik haftası 9.hafta

6 Cevap

0 oy
(89 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Alakası yok canm ben ilk gebeligimde ve suandkai gebeligimde aynı senin gibiyim ilk gebeligimde sabah uyandığım gibi bulantı ardından da yeşil köpük şeklinde kurmaları olurdu ama bebeğimin cinsiyeti erkek di sanki bebeğimle de aynı şekilde ama cinsiyeti bulantilar belirlemez.
-Reklam-
0 oy
(730 puan)
4 buçuk aylık olana kadar her sabah bulantı ve kusma çektim 

Oğlusum olacak bence cinsiyetle alakası yok 
0 oy
(3,773 puan)
Yok canım alakası yok bence cinsiyetle o kusmanin . 16 da daha net söyleniyo genelde ama doktorun belki kıza yada erkeğe benziyo diyebilir 
0 oy
(55 puan)
Sabah baslayan aşırı bulantı ve kusma genelde erkek bebeğe hamileysen oluyor ben oğluma hamileyken 9 ay kustum sabahtan başlardı bulantilarim. Bana çok dediler oğlun olacak diye doğru çıktı.  Şimdide aynıyım  bakalim artık hayırlısı.
0 oy
(352 puan)
Ben sabah akşam bulanti kusma yaşıyordum ilk 4 ay ölü gibiydim çok şükür hafifledi erkek benim bebeğim bence bebekten bebeğe degisiyor cinsiyetle alakası yok her iki erkek bebek olan arkadaşım ilk gebeligi cok rahatken ikincisini rezalet yaşamıştı hatta ikimcisine kız bu kessin diyordu ama oda erkekmis 
0 oy
(262 puan)
Bulantı değilde ben kızımda tiksinti gelmişti 3 oğlumda gebelikteki normal bulantılar oldu

650,374 soru

3,424,776 cevap

4,256,993 yorum

183,791 üye

...