0 oy
617 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (10 puan)
Kızlar çok özür diliyorum sizden hamileyim ve gazım çok var rahatsız oluyorum eşimde yanında oluyo bazen birden geliyo .ne yapabilirim.
Gebelik haftası 9+3

8 Cevap

+1 oy
(144 puan)
Gaz çıkarmak normal . Eşiniz gaz çıkarmıyorum  bu nasıl bir ilişki neden eşlerinizin yanında çekinesizinki.  Saygı duyuyorum ama biraz düşünürsek çatımızdan çıkan çocuğa ağız burun dalıp her kes tiksinmeden sevebiliyor sa ve bu doğanın kanunu.  Aynı şekilde osurmak da . Bu kadar zorlamayın kendinizi benim Gaz sıkışmasından dolayı 2 kere acizlik olduğum var sonra hayatımı tehlikeye atacağıma sal gitsin dedim
(103 puan)
Bence de :)) benim eşim yanımda bırakacak istediği gibi ben ne diye sıkayım kendimi insanlık hali hoş o da bir ihtiyac
-Reklam-
0 oy
(166 puan)
Lavaboya git yap, gazı içinde tuttukca hem sen rahatsız olursun hem de bebeğin. 2 yıllık evliyim 24/2 günlük hamileyim inan hâlâ eşimden cekinirim. Bazen karnıma dokunur sert olduğunu anlar gazım olduğunu dalga geçer hatta gazın mı var diye yine Yok derim :)) 
0 oy
(418 puan)
Rezene çayı iyi geliyormus ama hamilelikte içilir mi bilmiyorum bir de internetten bakın gaz yapan gıdalar nelerse onlardan uzak durun bir de ayağınızdan üşütmemeye çalışın. Mesela bu akşam bende de çok var kuri fasülye yediğim için :D
(116 puan)
Rezene dogumu kolaylastrdıgı ıcn son aylarda onerıyolar erkenden sakın ıcmeyın
0 oy
(1,027 puan)
Hamileliğin ilk zamanları çok oluyor bu durum ne yapılır bilmiyorum da tutmayın bence onun ağrısı da çok kötü oluyor.
0 oy
(444 puan)

Bendede çok oluyor kaynanam seninkide cok gazliydi dedi :Dvalla bnde çekiniyorum ama uykudaykn ypck bişi yok bizden kaynaklı degl sonuçta eskiden bolemiyduk sanki 

(314 puan)
Hay sen çok yaşa:)) valah bende 6 senedir evliyim ama eşimden utanırım gaz konusunda 33 haftalık olduk bende de çok var ama uykuda elimde değil eşim dalga geçer gece savaş mı vardı diye :))
(444 puan)
Benmki duymamazlıktan geliyor jdjdjdjd önceden yoktu çünkü napim ben pamukmu tikayim ajhaha
0 oy
(577 puan)
Kızlar bu kadr kasmayın tmm iğrençlk olacak ama insan kendi evnde de rahat olamıcaksa yaşamasın benmde çok gazm olurdu tuttuğmdan deil bnde zmnında kolik bi bebekmişm ve halada çekerm :) 

Anca gaz yapmayan yiyecekler yememeye dikkat et kimyon ye yemeklerin içinde çok abartma dan
0 oy
(516 puan)
Bende 17 haftaligim hala var utanırım eşimden kötü bir durum
0 oy
(823 puan)
Bende 36 haftalik oldum. Benimde baya gazim oluyor. Ozellikle gece. Ilk basta cok utaniyodum gece yatarken falan istemsiz kaciriyordum. Simdi saldim cayira :))))
(823 puan)
Erkek yapinca bisey yokta biz bu durumda yapinca mi ayip. Hicte degil valla. Salll kizzz

İlgili sorular

651,682 soru

3,429,969 cevap

4,262,584 yorum

184,191 üye

...