0 oy
905 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (66 puan)
Selam kizlar benim suyum aza yakin.doktor havuc suyu ic dedi .hazır meyve suları aldım ama içinde.havuc püresi var onun faydası olur mu bilemedim. Havuç yiyorum günde bı iki tane felan. Bu durumda olanlar nasıl bır cozum buldu acaba blendra koysam püre olur pek su çıkmaz heralde. Üç lirteden fazla içiyorum normal  suyu ama azmis suyu
Gebelik haftası 33+3

12 Cevap

0 oy
(531 puan)
Katı meyva sıkacağında sıkarak elde edersin canım rondoda çok az çıkar 
(66 puan)
O aletten yok hep gereksiz gelmişti bana başka çözüm yoksa alayım. Çok sağolun. Bı bardak için heralde.oldukca fazla havuc gider. Teşekkür iyi aksamlar
-Reklam-
0 oy
(479 puan)
Katı meyve sıkacağında sık ama içine bir iki damla ayçiçek yağı koy çünkü havuçdan ve suyundan başka türlü hiçbir verim vitamin fayda alamazsın. 
(66 puan)
Evet haklısınız teşekkür ederim eklerim bende makineyi aldıktan sonra
0 oy
(141 puan)
Su içmeyi bırakmayın mümkünse 4 litreye çıkarın..günde 2 tane deveci armutu tüketin .benim suyum azdı ben ilk başlarda havuç suyu tükettim ama pek faydası olmadı yani birden yükseltmedi .1 ay da anca toparladı suyu..
(141 puan)
Kaç cm acaba suyunuz biliyor musunuz?
(66 puan)
Bilmiyorum soylemedi ben torpilli olcuyorum biraz dedi.
(141 puan)
Torpilli ne demek ki acaba? Ama ben şunu anladım bu su azalması meselesine her doktor farklı yaklaşıyor..ben şu anda 37 haftalığım..yaklaşık 1 ay önce suyum bitti diye doktorum doğumu gerçekleştirecekti..o gün başa bi doktora gittim..suyum artmış hem de normal seviyede..hatta üçüncü bi görüş daha aldım başka doktora gittim o da normal ölçtü..
(66 puan)
Torpilli den neyi kast etti ben de bilmiyorum.suyun az ama benim için yeterli dedi.kilosu da iyi şimdilik bebeğin dinlen başka yapicak bişey yok dedi. Ama ben suyu  daha azalir da gelişimi yavas olur diye endişelendim tabi.son iki kontrolümde de az dedi çünkü. Sanırım dediğiniz gibi göreceli bişey. Bana göre yeterli demesinden bunu cikarabilirim ben de. Sizinkisi ciddi bı yorum olmus ama suyun bitti demesi. İyi ki başka Dr a danismisiniz. İnsalllah tüm bebisler sağlıkla zamanında gelir .
(141 puan)
Benim 29. Haftadan beri az.. perinatoloji takip etti bi  süre 9 cm ölçmüşlerdi..ve az dediler..sonra ben 3 hafta geçti başka doçent olan iyi bi doktora gittim..8 cm ölçtü ve iyi dedi..2 hafta sonra kontrole çağırdı .halbuki perinatoloji 3 günde bir kontrol demişti..velhasıl bu su meselesi biraz karışık :)) inşallah sağ salim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız..iyi geceler..
0 oy
(141 puan)
Geçen burda birisi A101 de satılıyor dedi..ama haxır meyve suyu ne kadar etkili olur bilemem..
(66 puan)
İşte onda.havuc püresi yazıyordu içerikte. Bide sırf havuç suyu değil portakal havuc karismi. Bence de çok etkili degil
0 oy
(277 puan)
Havuç yemek  çok da fayda etmez çünkü sıktığım zamn 9 10 tane ancak bir bardak oluyr içine zeytinyağı koyup oyle ic bi haftada faydasını görürsün ınsallh  icebilirsen sabh bi akşam bi bardak gecms olsn
0 oy
(364 puan)
Kzılayda belediye sürekli satıyor taze havuc suyu portakal suyu 
0 oy
(3,331 puan)
Canim suda havucu haşla yalniz hazir su kullan kirecli knorlu su kullanma suda haşladigin havuc suyunu belendirda cek gel git soguk sekilde ic
(134 puan)
Çok iyi bir fikir :)
0 oy
(6 puan)
Beypazarinda sıkılmış satiliyo gitme şansın varsa ordan alabilirsin tadida guzeldi
0 oy
(3,667 puan)
Canım Kızılay ve Sıhhiye'de belediyeye ait BELKO büfeleri satıyor. Ben de bugün eşime aldıracağım :) Günlük olarak alıp içebilirsin. Şifa olsun inşallah.
0 oy
(160 puan)
Ben kendim sıkmıştım makine ile 
0 oy
(459 puan)
Beypazarinda şişe şişe çarşıda havuç suyu sıkıp satıyorlar. 
0 oy
(644 puan)
Bol bol havuc ye meyve sıkacağı alıp kendin yap daha saglıklı katkı maddeli alma 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 49 göst.
0 oy
9 cevap 978 göst.
0 oy
4 cevap 537 göst.
0 oy
6 cevap 315 göst.

649,212 soru

3,420,355 cevap

4,251,749 yorum

183,487 üye

...