0 oy
236 göst.
Hamilelikte Beslenme kategorisinde (12 puan)
Merhaba arkadaslar. Ben 15 gunluk hamileyim ve canim asiri bir sekilde tursu cekiyo. Dun aksam yedim. Bugunde. Surekli tursu yiyesim var.  Bu hamileligin baslarinda boyle olmasi normalmi sizce. Cinseyti ne olur acaba. 

6 Cevap

0 oy
(16 puan)
Kuzum sen aşermeye baya erken başlamışsın ben 6 haftalık hamileyim bulantılardan aşermeye fırsat bulamıyorum. Ekşi yiyince kızın olur  derler ama benim ablam iki hamileliğin de ekşi yedi nur topu gibi oğlanlar oldu yani Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım 
(12 puan)
Amin canim sagol. Rabbim sanada saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin.
(16 puan)
Amin kuzum
-Reklam-
0 oy
(375 puan)
Aşerme hamileliğin ilk üç ayinda olur zaten normal ama çok yeyip tansiyonunu fırlatma canim 
0 oy
(69 puan)
Kumşum  mileylek turşu aşeriyudu oğlu oldu
0 oy
(79 puan)
Canım ilk aserdigim şey tursuydu ama sen biraz erken asermissin bulantılar dan fln asermeye normalde 8 haftadan sonra baslaniyo :) genelde eksi kız derler ama 10. Haftadan sonra aserdigim şeylerle daha çok belli oluyo ben hep eksi yerdim aynı senin gibi iki hafta turşu yedim sonra tatlı asermeye başladım sonra da zaten erkek olacağını öğrendim :) 
0 oy
Benimde iki gebeligimde de öyle olmuştu canım. İlk gebeligimde bala batırılmış turşu canim çekmişti ve yemiştim vallahi:))) şimdi ikinci bebeğime 12+4 haftalik hamileyim ve halen canım hep turşu istiyor. 
0 oy
(1,093 puan)
Oğlumda hamile olduğumu bilmeden turşu istemişti canım tuzlu şeyler istedim hep şimdi ikinciye hamileyim yine tuzlu ekşi şeyler ilk aklıma gelen şey cinsiyetini henüz bilmiyorum ama 

İlgili bir soru bulunamadı

651,106 soru

3,427,635 cevap

4,260,193 yorum

184,028 üye

...