0 oy
456 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (4 puan)

Merhaba arkadaşlar bundan 3 ay önce buraya kayıt yapmıştım gebeydim ama düşük yaptığım için ayrıldım şimdi adetim 3.4 gündür geçiyo emin olmak için beklemek istedim bi kaç gün daha ve bu gün kendim evde netten baktığım bir yönteemle test yaptım idrara karbonat dökerek ve üstünde hafif kabartılar yani köpürme oldu sizce hamile olabilirmiyim ne kadar doğrudur bu tes deneyen varmı?

10 Cevap

0 oy
(856 puan)

Bende denedim o tarz ise yaramiyo sansina balina eczaneelrde gebelik testi satiliyo ilk gunlerde de hamile olsan belli oluyo nornal gebelik testi 5 ise onlar 15 20 arasi ama en azindan karbonata gore falan daha net sonuc veriyo

(714 puan)
Ben onu şimdi denedim canım 31haftalık hamileyim :) köpurmedi bile bilemiyorum bu tarz şeyler çok yanıltıcı olabilir
(856 puan)
Aynen yaniltici bide dis macunu sikiyolarms falan test al olumlu cikarsa kan verirsin en net bilgi
(20 puan)
Zaten belli bi zamandan sonra beta hcg normale dönüyo yavaş yavaş istesen de karbonat köpürmez benim 2 günün geçti karbonatla yaptım bide gebe olmayan birinin ısrarına yaptım karbonatı onun tepki vermedi benim köpürdü sonraki gun kan verdim sonuç pozitif
-Reklam-
0 oy
(1,313 puan)

Benim 3.4 günlük gecikmeyle eczaneden aldığım 5 tl lik testte net bi şekilde çıkmıştı. Geç döllenme yoksa idrarda testte çıkar canım.

(4 puan)
O zaman yarın ilk iş gidip test almak olacak  hayırlısıyla sonucu bburda paylaşacağım sizlere.hepinize yorumlarından dolayı teşekkürler
(1,313 puan)
Hayırlısı olsun inşallah.
0 oy
(4 puan)

Ewt eczanelerde satılan testleri biliyorum bu ikinci gebeliğim olacak olursa o testleri genelde adetin 10 gün geçtikten sonra net sonuç veriyor dedikleri için almadım kanda baktıracağım ama bi kaç gün daha beklemek istedim ve bu yöntemi bu gün videoda gördüm deney yapan arkadaş hem hamile ve hamile olmayan kişilerin idararıyla yapıyo hamile olanınki bu gün bendeki gibi oldu bende meraktan yaptım yoksa %100 hamileyim diyemem o sonuca göre. Teşekkür ediyorum bu arada güzel yorumunuz için.saygılar..

Ben hic duymadim bilmiyorum ama ucuz gebelik testi adetime daha 2gun varken pozitif cikartmisti . 10gun beklemene gerek yok.
(4 puan)
Tmm canım teşekkür ediyorum yarın alacağım
Ins hamilesindir hayirlisiyla
(4 puan)
Hayırlısı inşallah
0 oy
(679 puan)

Bende yapmıştım çamaşır suyu ile köpürmüştü yani sonuç pozitifti ertesi gün eczaneden test aldım çift çizgi çıktı sonraki gün sağlık ocağında kan testi yaptırdım pozitif. Yani bende işe yaradı ama sabah uyandığında ilk idrarla yapınca daha net oluyor.

(4 puan)
Ewt sabah birde o yöntemi deneyecektim ama artık yarın test alıp bakmak daha hayırlısı
(679 puan)
Pozitif çıkar inşallah :)
0 oy
(1,860 puan)

yarin yap cnm ac karinla haber ver hayirlsii olsun insallahh

(4 puan)
Tabiki haberi szilerle paylaşacağım hepimizin hakkında hayırlısı olsun tekrar teşekkür ediyorum herkese
(4 puan)
Merhaba  bu sabah test alıp yaptım sabah kalktığımda ilk idrarımı ped bardağı yapıp bıraktım sonra kızımı okula bıraktıktan sonra test alıp geldim ve o sabahki idrarla yaptım ama negatifçıktı. Bu gün 28 gün oldu adet olalı ama ilişkiye adetimden 4.5 gün sonra ilişki oldu sizce ne olabilir normalde bu kadar geç hiç olmuyorum adet 20 ile 25 gün arası kesin olurdum..
(1,860 puan)
canim gec donlenme olabilir kan testi yap isitoyrsan hayirlisi olsun
0 oy
(1,461 puan)

Guvenmeyin o yontemlere en iyisi gebelik testi yapmak

0 oy
(1,094 puan)

Canım eczanede 5 liralık testler bile ondan kat kat iyi sonuç verir. Bu şekilde daha iyi anlarsın biz ne bilek :)) 

0 oy
(721 puan)

Gebelikte alakası yok idrar kültürüne bağlı idrarda amonyak asit miktarı çok olabilir bazı bayanlarda böyle şeylerle uğraşma gebelik testi en doğru sonucu verecektir gönlünüzce olsun 

0 oy
(209 puan)

Bende denemiştim kabartı köpük o teste kalsa kesin hamileydim ama yoktu inanma inşallah hamilesindir ama yoksa da ona inanrsan nasl bir hayal kırıklığı biliyorum

0 oy
(142 puan)

Mrb canim adetimden 2 gun gecmisdi karbinantla dediyin testi yapdim bendede aynisi oldu hafif kabarciklar hemen sabahi test alip yaptim silik falanda deyil koyu ve kalin 2ci cizgiyi gordum.insallah hamilesindir))

(4 puan)
Sanırım hamile değilim şuan adet ağrım çok var daha olmadım ama ağrılarım başladı ilk kez bu kadar geçikti adetim
(142 puan)
Hamilelikde adet sancisi olur canim.sanki kan bosalickmis gibi hiss edersin ama olmaz...insallah hamilelik belirtisidir
(4 puan)
İnşallah canım hala olmadım ama hala ara ara devam ediyor o sancılar ve normal akıntım bu aralar baya fazla oluyo ikide bir adet oldum diye lavaboya koşuyorum:))
(142 puan)
Canim yaaa ayni bende oyleydim)))...gebelik testi al bence hem icinde rahatlar.
(4 puan)
Test aldım denedim ama negatif çıktı bilmiyo ağrılarım var ama hala olmadımhayırlısı olsun hakkımızda inşallah

İlgili bir soru bulunamadı

650,180 soru

3,424,010 cevap

4,256,015 yorum

183,744 üye

...