0 oy
483 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (5 puan)
kapalı
Merhaba arkadaşlar.Bu benim 3 gebeliğim beklemiyorduk ama olmuş durum şöyle eşimle biraz sıkıntı yaşadık daha önce ayrıldık ve çocuklar için yine birleştik ve şimdi de hamile kalmışım korunmamiza rağmen.doktora gittiğimde 3 de sezeryan olur dedi ama tüpleri bağlattiracam.Ve bu durumu kendi anneme anlattım yani hamile olduğumu annem ne desin bir sürü laf niye korunmadin şuan bir sürü ilaç var çocuğu doğurma anlamina getiriyo çünkü daha önce eşimle yaşadığım olaydan dolayı annem galiba korkuyor artık çalışamazsin yine 3-4 sene evde oturacaksin paran olmaz eski haline döneceksin falan.Eşim kötü birisi değil sadece o dönem her ailede olduğu gibi bizde biraz sıkıntı yaşadık iki çocuk arka arkaya oldu ama şuan aradan 5 sene geçti ve yine bebek geliyor.Demek istediğim zaten şuan bu haldeyken midde bulantısı tedirginlik hormonal değişim her an belirsizlik bide annem öyle diyor tabiki ben kötü düşünmek istemiyorum artık bebeğimin kalb atışında dinledim geçen hafta sadece kendi annemden böyle şey duymak üzücü tabi o da beni düşünüyor anlıyorum.ama şuan çocuklar büyüdü hiçbir şeyin tadı yok gibi sanki minik bı bebek ailemize neşe katacaktır Allah in verdiği bı hediye.Kaynanam ilk baştan beri dedi aldırmayın elimden geleni kadar bakarım katil olmayın diye.tedirginlik te neden sanki bebek olunca bir yere gidemiyemecem hayatımız zorlaşacak diye tabi bunların hepsi boş.Her şeyde bir hayır vardır.sadece şuanki ruh halim Teşekkürler sadece paylaşmak istedim.
Gebelik haftası 7+1
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

2 Cevap

0 oy
(115 puan)
Benimde iki ablam var ikisininde 3 tane çocuğu var. İkisininde 3. Çocuğa hamile kaldıklarında ne gerek var niye böyle bişey yaptınız diye az kizmamistim. Hala anar güleriz. Şimdi birinin küçüğü Erol Asaf birinin küçüğü elif Nur ikiside evin neşesi oldu :) yani ek n olun doğunca yüzünü görünce herşey unutuluyor. Anneniz de aynı olacak. Canı ciğeri olacak. Bende ablalarimi düşünüyordum zorlaniyorlardi her anlamda. Herşey gönlünüzce olsun:)
(5 puan)
İnşallah
-Reklam-
0 oy
(256 puan)
Bı söz okumuştum mutsuz evlilik için Çocuk,batan bı gemiye yolcu almak gibidir diye ..

Umarım herşey hakkınızda güzel olur ama birliktelik yaşadığına göre çoğu şeyi atlatmışsnzdir 
(5 puan)
İşte aklımda çok şey dönüyor acaba nasıl olur diye ama şimdi kalbi atan bebeğimin katili olamam sırf askeri ücrete çalışacam giyinecem süslenecem gezecem diye.Allahin gücü bir kere de kazayla ve hemen hamile kalmak.o zaman biz boşandık bile ve eşim velayeti aldı bende ısrar istemedim ikiside oğlan olduğu için sadece bir ay ayrı yaşadık ondada eşim hep benim evimdeydi sanki formalite ayrıldık sonra anladık ki olmuyor ve birleştik.bi anlık sinirle oldu
(68 puan)
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah hiç kafanızı karıştırmayın Allah nasip ettiyse vardır bildiği Allah in verdiğine karşı çıkamayız sonuçta tabikide aldırmayın inşallah bundan sonrası güzel olur sizin için ve aileniz için

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,258 göst.
0 oy
1 cevap 206 göst.

651,393 soru

3,428,879 cevap

4,261,365 yorum

184,115 üye

...