0 oy
68 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (21 puan)

Yaşım 36. İki hafta önce 7 haftalık ilk gebeliğim malesef sonlandı. Özelde bir doktora gidiyorum kendisi ikinci gebeliği riske atmamak için benden bir sürü test istedi.
Homosisten, protein c, protein s, antikardiyolipin IgM, igg, kardiyovasküler paneli (sanırım 12li olanı)
Sizlerden yakın zamanda bu testleri İstanbul içinde özellikle Anadolu yakasi yaptıranlardan bilgi rica edeceğim.
Ekstra B12 folik asit gibi standart bazı testlerde var. Bir özel labdan hepsi için peşin 3500 TL gibi bir fiyat aldım. Sizce nasıl ? Ayrıca devlet hastanesinden infertilite bölümünden de randevu aldım ama direk bana bu testleri verirler mi ? Hadi verdiler diyelim ne kadar sürede sonuçlar çıkar? Bu konularda bilgisi olanlar yorum yaparsa çok sevinirim kızlar.

2 Cevap

0 oy
(3,685 puan)
Bence devlete gidin ve devletteki doktordan isteyin bu testleri veya devlette başlayın kontrole. Özeller biraz abartıyor
(21 puan)
İşte normal bir süre içinde çıkıyorsa testler ben de devlette yaptırma taraftarıyım tabi ama bazı yerlerde aylarca test sonucu beklenildigini okudum. Bu testlerin devlette çıkma süresini bir bilsem.
(3,685 puan)
Valla IGG-IGM'ler en fazla bir haftada çıkıyor ki bende o kadar sürmemişti bile Ankara Şehir Hastanesi'nde. 6 tüp kan almışlardı ilk kontrol sonrası ve tüm testler yapılmıştı.
(21 puan)
Anladım baya iyiymiş suresi ben de İstanbul'da 1 tane şehir Hastanesi'nde randevu buldum umarım doktor testleri onaylar. Aslında tek düşüğüm oldu devlette birkaç düşükten sonra test yapıyorlarmış ben de iki falan demeyi düşünüyorum.
-Reklam-
0 oy
(3,685 puan)
Bence devlete gidin ve devletteki doktordan isteyin bu testleri veya devlette başlayın kontrole. Özeller biraz abartıyor para konusunda

İlgili sorular

655,875 soru

3,445,961 cevap

4,280,814 yorum

185,295 üye

...