0 oy
902 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (42 puan)
Kızlar merhaba 29 haftalığız evi boyadık, bebişimin eşyalarını yıkayıp yerleştirdik dolabına, beşik anakucağı gibi gereçleri açıp evle birlikte yerleştirmek istiyorum fakat annemler iyi değildir daha erken diyorlar. Doğum martta şubatın sonunda kurarız diyorlar, sizler ne durumdasınız kıyafetleri yıkayıp yerleştiren beşiği kurulu olanınız var mı? Hastahane çantası hazırladınız mı? 
Gebelik haftası 29

2 Cevap

0 oy
(262 puan)
Bizde boya işlerini hallettik beşiği arabası vs hazır. Dolap ile Şifonyer siparişi verdim. Şubat teslim gözüküyor. Şimdiden ağırlaştım daha fazla ağırlaşmadan yapmak istiyorum işleri. Siz iyi ki yapmışsınız. 28+6yız bizde en azından hastahane çantasını hazırlamak istiyorum bu hafta ama şekerden dolayı kontrollerim var doktor işlerinden sonra başlıcam inşallah. Şubat bana geç gibi geliyor. Gerçi benim yardımcım yok ailem yurtdışında. Ondan acele ediyor olabilirim. Kıyafetleri dolap gelmeden yıkamak istemiyordum ama sanırım fikrimi değiştircem. 
(10 puan)
Bebek arabasini nasıl tercih ettiniz acaba ve beşiğini
(262 puan)
Kiwi markasının setini aldım indirimdeyken. Anne yanı beşikte içindeydi. 5 6 aya kadar kullanılabilir bir ürün. Ekstra beşik almadım şuan için. Ana kucağıda var çünkü. Beşiğin içine yün yatak yaptırcam sadece. Bi hevesle oda yapalım dedik ama sonra düşününce çokta gerekli olmadığını gördük. Araştırmalarımıza göre. Daha sonrasında montessori yatak alırız dedik.
(262 puan)
Kiwi markasının setini aldım indirimdeyken. Anne yanı beşikte içindeydi. (araba, beşik, çanta, mama sandalyesi, oto koltuğu) 5 6 aya kadar kullanılabilir bir ürün. Ekstra beşik almadım şuan için. Ana kucağıda var çünkü. Beşiğin içine yün yatak yaptırcam sadece. Bi hevesle oda yapalım dedik ama sonra düşününce çokta gerekli olmadığını gördük. Araştırmalarımıza göre. Daha sonrasında montessori yatak alırız dedik. Arabası pusetli yorumlarda 2 yaştan sonra kullanılamaz zor olur falan diyorlardı ama aksine o kadar dar değil içi falan.
-Reklam-
0 oy
(782 puan)
30a girdm hiçbir şey hazrlamadm geçmi kaldm ki :/ aöa cinsiyet tam belli değil emin olmadan birşey yapmak istemedim
(111 puan)
Hayırlısıyla inşaallah bir oğlumuz olucak.  Sizinki göstermiyor mu cinsiyetini sen ne hissediyorsun bebişin cinsiyetini ben hamile kalır kalmaz erkek olucak dedim. Birde rüyamda sürekli erkek bebek gördüm. Cinsiyeti de erkek çıktı.
(782 puan)
Oy Allah bağışlasın inşallah :) benm de öyle hamile kalmadan önce rüyamda sürekli erkek bebek gördüm hamile kaldığmdan erkek Bebek görüyorm :) ve hissediyorum kalp atışından erkek dedi ebemiz ama emin değiliz yine de bakalm ayın 24 ne randevm var inşallah gösterir 16ncı hafta da kız dendi sonradan emin olunmadı bendr tereddütte kaldım açıkçası
(111 puan)
Yaa hissettiğin çıkıyor aslında bana 20. Haftaya kadar tam belli değil ama kız gibi dediler. Ben hep hayır erkek dedim en sonunda da dediğim çıktı. Erkek olucak hayırlısıyla sağlıkla inşaallah. Allah'ım sağlıcakla hayırlı ömürleri olan güzel hayırlı evlatlar nasip etsin. Sağlıcakla kucağımiza alalım inşaallah.  Karın şeklinden falan da belli olur derler ya benim ki sivri mesela yayık değil beni gören hep de senin erkek olucak demişti.
(782 puan)
Amin canım inşallah :) evet bnm de sivri ve aşağıda bnm 16ncı haftada dendi kız diye herkes karın şeklin erkek diyor bel ağrısı ve baş ağrısı da yaşıyorum buda erkek bebeğin hormonları daha çok etkiledini söylemişti doktor şu post dursun burda cinsiyeti öğrenim gelip yazcm :)) baklm nasip de ne varmış
(111 puan)
Aynen hayırlısı canım sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı olsun da hiç önemli değil

656,765 soru

3,449,599 cevap

4,285,471 yorum

185,512 üye

...