0 oy
648 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (65 puan)
Kızlar bugün itibariyle covit testim pozitif çıktı. Öncesinde kaç gün tat koku kaybı ve eklem ağrım vardı. Şuan biraz daha iyiyim. Bebeğim için endişeleniyorum. Benim gibi hamile iken covit olanınız varmı. Bebeğiniz için sorun teşkil etti mi bu durum. 
Gebelik haftası 30

6 Cevap

0 oy
(409 puan)

Bende bir saat önce test yaptırdım. İnşallah değilimdir. Rabbim tez zamanda şifa versin canım. İki aşımı da yaptırdım. Sen Aşılarını yaptırmış mıydın? Endişe etme rabbimin izniyle inşallah hafif atlatırsın.


24+2
(65 puan)
Yok canım aşılı değilim. Hafif atlatiyorum şimdilik ama bebek için endişe ediyorum. İnşallah sende negatif çıkarsın
-Reklam-
0 oy
(294 puan)
Icini ferah tut cnm bende koranali dogum yaptim cok sukur bebegimde bende ıyiz şuan 4 aylık oldu bebeğim darısı başına inşallah 
(710 puan)
Merak ettgm bi konu var covitliyken dogum yapinca bebege gecmiomu covit.bu surecte ne yaptnz
(294 puan)
Doğum yaptigimda korona 11 günü yaptım bebeği yanıma verdiler ama maskesiz kucağına almadım 10 gün boyunca opmedim hep maske ile temas ettim tabi eşimden başka kimse yoktu yanımda zor bir süreç ama atlattık çok şükür bebeğe geçmedi çok şükür ilk gebeligimdi
0 oy
(710 puan)
Suan bende covitliyim canim,bebek hareketlerinde skntı yok.bildgm kadaryla atesin yoksa pek bi sorun olmuo
(710 puan)
Aynisi bende de oldu ama atesim hic cikmadi.zaten ates olsa üsüme gelir genelde
(65 puan)
Bakalım inşallah bir sorun olmadan süreci geçiririm canım
(710 puan)
İnsallah canim.hafif geciriosan bsy olmaz sanirm atesini kontrol et sen yinede arada uzun sureli ve yuksek ates olursa doktora gorunmekte fayda var.bebegin hareketlerini kontrol et ayni zamanda
(65 puan)
Teşekkür ederim canım bilgin için Allah razı olsun
(710 puan)
Sendende canim
0 oy
(614 puan)
Geçmiş olsun ben 27 hafatlikken covid oldum . Dr um kansulandirici başladı  . Vitaminlerime dikkat ettim 14 haftalikken  2. Doz biontec aşımı  olmuştum. 

Hastaligi orta derece atlattım ciğere inmedi ama koku.tat gitti kemik kas ağrısı haksizlik baş ağrısı terleme yaşadım.  Ihlamur çay çorba doğal şeyler tüketttim. Ağrıdan savcıdan mi nedir bilmem hafif kasilmalarim oldu karnım çok sık  sertleşmeye başladı.

Karantinam bitti atlattığımı düşünüyordum ki 29 haftalikken kontrolle gittim .  Dr um karından ultrason muayene başladı.hafif kasılma vat sanki dedi ben demeden . Sonra 

D dimer bit kan tahlili işte Crp  felan bakıldı.  Nst ye de bagladi .  Nst de maksimum 60 lara çıktı sancı.  

D dimer  tahlili 1500 çıktı üst sınır 500 . Onun yuksekligide kan pıhtılaşmasina  sebeb oluyor emboli  riski oluyor muş. 

 Bebek 1300 gram di . Bebeğe giden kanda sıkıntı olabilir.  Gelişim yavaşlaması yada durması olabilir mis. Kan sulandirici iğne ye devam ediyorum .  10 gun sonra gel dedi işte bebeği sıkı takip edicez . Sancidan  dolayı de 32 hafta gibi ciğer iğne si yaparız dedi . Erken doğum riskimde söz konusu şu anda . 

Kan sulandirici muhakkak gerekiyor özellikle gebelerde . Ben ilk.gunden kan sulandirici kullandığım halde 1500 çıktı bide kullanmasam  ne olurdu hiç bilemiyorum  biraz uzattım ama  sizde temkinli.olun özellikle covidden sonra  Dr takiplerinizi sıklaştırın  .
(65 puan)
Yaaa gerçekten mi çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız. Bende yarın doktorumu arayıp ne yapmam gerektiğini soracağım. İnşallah kontrole gittigimdede bir sıkıntı yaşamayız.
(614 puan)
İnşallah  ....Ben whatdan sordum hemen kan sulandirici  dedi . Saglik ocağında ki aile hekimine aradı beni direk kan sulandirici dedi . Gebelerde muhakkak  kullaniyor muş  . Sağlık.ocagjnda ki Dr una yazdır o zman40 lira felan oluyor . Normalde bir kutusu 400 lira ve  içinde 10 tane var yani 10 gün  .  Benim Dr um sabah akşam vuruluyor gibi yazıp iki.kutu yazıyor öyle. Alabiliyorum ki şu an da ilacı da bulamıyoruz esim depodan sipariş verdi. Covid çok arttığı için riskli.gruplar da kullanıyor malum. O yüzden bulunması biraz zorlaştı. Tekrar geçmiş olsun tedbir Bizden takdir Allahtan .
0 oy
(81 puan)
Ben 19 haftalıkken oldum 2 doz biontec aşılıydım çok hafif atlattım tat koku kaybı olmasa grip olduğumu düşünmüştüm 
0 oy
(224 puan)
Sakin ama sakin ilac kullanma vesezeryanla cocugunu aldirma. Turkiye cok acele edio ilacve sezeryanla bebegi almaya ama sakin yapma. Bolvitamin c ve sirkeyle gargara ya. Sarimsak soganli seyler ye ic. Benim arladasim hamile gecirdi hafif atlatti bisey kullanmadi etmedi

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 948 göst.
19 Nisan 2021 Hamilelikte Testler kategorisinde Semraaaaaa (22 puan) sordu
0 oy
5 cevap 108 göst.
28 Mart 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Gamze52 (8 puan) sordu
0 oy
1 cevap 143 göst.
11 Ocak 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Anne3442 (65 puan) sordu
0 oy
1 cevap 90 göst.

649,207 soru

3,420,344 cevap

4,251,740 yorum

183,486 üye

...