0 oy
300 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (29 puan)
Merhaba arkadaşlar İstanbul Sancaktepe şehit İlhan varank devlette doğum yapan varmı. Nasıl davranıyorlar. Benim hala takipçi doktorum yok. Sorduğumda hergun doktor değişiyor 36 haftadan sonra randevusuz kontrole gelin dediler. Sizdede öyle mi oldu.
Gebelik haftası 23+4

2 Cevap

0 oy
(1,248 puan)
Rezil bir yer. Ben doğum yapmadım ama geçen acile gittim kadın doğuma 3.5 saat hiç bir şey demeden beklettiler. En son gidebilirsin dedi. Bebeğin iyi bile demediler
(1,248 puan)
Yan tarafimda kadın vardı inliyordu o kadıninda acikligina baktı yarın sabah gel dedi. 3 gündür yarın sabah gel diyorlarmiş
(29 puan)
Hadi ya ben bı kaç defa acile gittim ama aşırı kusma ve bulantı için her seferinde en fazla bı saat bekledim sonra serum ilaç tahlil herşeyi yaptılar serum takılıyken sürekli yanima geldiler nasılsın iyimisin falan diye ilgilendiler.
(1,248 puan)
Bilmiyorum nöbetçiye göre degisiyordur. Bana denk gelenler sıkıntılıdır belki. Orda doğum yapacaksan inşallah iyi birine denk gelirsin canım. Bana erkek genç bir doktor denk geldi. Köpek gibi davrandı. Göbeğimi siliyordum hadi kalksana ne bekliyorsun hala diyor. Ben de Göbeğimi sileyim böyle mi giyinecegim dedim. Sonra çıkarken idrar testin temiz dedi. Ee bebeğim nasıl dedim iyi iyi diyor.
(1,248 puan)
Yani sormasam ne bebek iyi ne bebek kötü diyecek.
-Reklam-
0 oy
(115 puan)
Kızımı orada doğurdum özel hastahane gibi ilgilendiler başımda 4 doktor bı çocuk doktoru hemşireler ebeler vardı. Evet her gittiğinizde başka doktor oluyor ama inanın hepsi uzman normal doktor değil. Bilmiyorum ama ben aşırı memnun kaldım. Ayrıca çevremdwn orada doğum yapan yaklaşık 10 tanıdığım var bı tanesi şikayetçi değil. Hepsi çok memnun kalabalık ama ben doktorlarına çok güveniyorum şimdi 18 haftaligim yine oraya gidiyorum. Bu arada normal doğumda doğumhane odaları tek kışilik ve sancı çekerken yanında durmuyorlar tabi :) 
(29 puan)
Anladım inşallah bende de öyle olur. Korkuyorum biraz perişan olurum diye

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 96 göst.
0 oy
0 cevap 40 göst.
2 Nisan 2023 Doğum kategorisinde ___BEBISIM (7 puan) sordu
0 oy
1 cevap 66 göst.

651,431 soru

3,428,988 cevap

4,261,532 yorum

184,122 üye

...