0 oy
155 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (116 puan)
kapalı

Bazı paylaşımları okuyorum bebeğini aldırmak isteyen vs anneler var. Oradaki yorumları okuyunca çocuk sahibi olmak isteyen annelere dua etmek içimden geldi. Kimin duası kabul olur bilinmez. Kendinizi üzmeyin güzel anneler. Rabbim sizlere de gebelik duygusunu nasip etsin. Allah vereceği zamanı mutlaka bilir biraz daha sabredin. Rabbim kimine verir imtihan eder kimine de vermez imtihan eder. En doğrusunu Allah bilir. Bütün anne olmak isteyenler için gönülden amin diyorum<3

Gebelik haftası 8+0
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

4 Cevap

+1 oy
(205 puan)
Amin Amin canım

Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah Allah'ım arattırma sın böyle Hamile olup da keyfi aldıran annelere de Rabb'im hiç nasip etmesin
-Reklam-
+1 oy
(871 puan)

Amin canımmm<3

+1 oy
(1,413 puan)

Tek birsey söylemek istiyorum. Rabbim gerçekten hak edene o kutsal görevi doğru düzgün yapabilene evlat versin. Böyle canilere vermesin. Ve tek  bir duam daha var Rabbim böyle çocuğunu aldıran insanlara gün yüzü göstermesin. Çöpe atan oraya buraya atan köpeklere gün yüzü göstermesin bir daha da hiçbir şekilde evlat vermesin.  Ve cehennemin direği olarak yansinlar:angry:

0 oy
(1,543 puan)
Amin canım amin ne güzel düşünmüşsün. Rabbim en başta iyi ebeveyn olabilecek, bakabilecek ve isteyen herkese aratmadan versin inşallah.

İlgili sorular

649,257 soru

3,420,527 cevap

4,252,045 yorum

183,501 üye

...