0 oy
222 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (75 puan)

Hanımlar şuanda 21 haftalık hamileyim Şubat tatilinden sonra 24 e girmiş oluyorum 4/b sözleşmeli Kur'an kursu öğreticisiyim sorum şu. Veri hazırlama ile görüştüm 24. Haftada idari izin meselesini sinir bozucu bir tavırla ben öyle birşey bilmiyorum doğum izni değil idari diyorsun seçenek olarak izin kategorisinde neyi işaretleyecegim gibi saçma cümleler kurdu ben dilekçe yazacağımı soyledim onunla bitmiyor dedi kendi kendine uyuzluk çıkarmaya çalıştı bilgim yok diyor nasıl ilerliyor bu iş ne yapmamız gerekiyor bilgililer yardım edebilir mi kendi bilmiyor bari öğrenip ben böyle yapılıyormuş diyeyim  :ermm:

Gebelik haftası 21

1 cevap

0 oy
(631 puan)
24+0'da doktorunuzdan haftanuza dair  durum bildirir rapor aliyorsunuz. sonra "Şu tarihte ysyinlanan şu genelgedeki şu ifadeye istinaden  gebelik durumumdan dolayi idari izne ayrilmak istiyorum. durum bildirir raporjm ektedir. " seklinde dilekcenizi veriyorsunuz. gerisini onlar hallediyor.
(75 puan)
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ama böyle olacak diye anlattım adamın bana dediği ben nereyi işaretleyecegim gibi komik bir cümleydi boş yere korkutmak mi istedi o zaman bunları yapsam başka birşeye gerek kalmıyor değil mi :)
(631 puan)
Dilekcenizi verdikten sonra gerisini ogrenmek onun sorumlulugu aslinda.. Normal bir izin formu doldurmayacaksiniz ki, isaretleyecegi bir yer yok. dilekceye gore işlem yapacak. calistiginuz yerde personel isleriyle ilgili bir birim var mi? orayla gorussun halletsin.. ya da siz goruşun, amiriniz ile de gorusebilirsiniz.
(75 puan)
İşin komiği müftü bey kolaylık sağlıyor bu personel işleriyle ilgilenen kişi uyuzluk etti ama başka bir şey daha gerekli sandım değişik açıklamalarından ötürü belli ki yokmuş o halde vakit var diye gıcık etmeye çalışmış olabilir oyle bir yapısı var :) çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz ☺️
(631 puan)
Rica ederim, germeyin kendinizi :)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 604 göst.
0 oy
5 cevap 329 göst.
0 oy
8 cevap 294 göst.

649,051 soru

3,419,760 cevap

4,251,030 yorum

183,457 üye

...