0 oy
201 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (49 puan)
kapalı
Kizlar 11 haftalik hamileyim  grip oldum malesef isim dolayisiyla sogukta kaldim  burun tikanikligi yasadigim icin ortrivine menthol burun spreyi kullandim   sadece 1 kez ama su an nedenini bilmedigim sekilde vicdan azabi cekiyorum bebegime bisey  olur diye  sizce  hemen doktora danismalimiyim  daha once boyle bi durum yasayan var mi bisey oldu mu ?
Gebelik haftası 11+4
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevap

0 oy
(657 puan)
Otrivinenin pediatrik olan spreyini birde iliadin sprey kullanabilirsin ben kullanıyorum ama doktorunla konuş tabi yine 
-Reklam-
0 oy
(263 puan)
Canım ben değil kuzenim daha dün hamileliğini öğrendi oda çok kötü grip olduğu için gittik onun regl dönemleri çok farklı o yüzden hamile olduğunu hiç ihtimal vermedik oda iki haftadır evde olan grip ilaçlarını kullandı bahsettiğim burun spreylini de kullandı gargara aferin hap bi çok ilaç kullandı bitkisel çaylar hariç düşün dün gittik 10 haftalık gebe çıktı şok olsuk hemen tahlil vs verdik doktor bbeek gayet sağlıklı dedi korkulacak bişey yok dedi herşey yerindeydi korkma sen tek bi kez kullanmışsın endişe etme 
(49 puan)
Ayy teşekkür ederim ya icimi o kadar rahatlattinz ki
(263 puan)
Gerçekten rabbim koruyo onları ya endişe etme canım ama kontrol gününd edoktoruna söylersin yien için rahat olur

İlgili bir soru bulunamadı

653,657 soru

3,437,698 cevap

4,271,057 yorum

184,706 üye

...