0 oy
196 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (94 puan)

Kızlar bebeğim suyu ne kadar bi bakar mısınız 

image

Gebelik haftası 312

3 Cevap

0 oy
(1,415 puan)
Suyu burda yazmazki canım
(94 puan)
Öyle mi bilmiyordum ya teşekkür ederim sagok canım
-Reklam-
0 oy
(498 puan)
Bebeğin suyunu doktor bilir bu bir ikincisi suyun azsa bu çok tehlikeli üç suyun azsa doktor seni yatirmasi lazım ve haftan küçük kesin hastanede yatman gerek
(141 puan)
Funda hanım benim bebeğimin kafası yaklaşık 5 hafta geride kalmıştı covitten dolayı..suyu sınırın altındaydı..ama 1 ay da toparladı..çok su tükettim..yaklaşık 4 litreye yakın..şekeriniz yoksa mutlaka deveci armutu tüketin günlük iki tane..havuç suyu pek fayda göstermedi bende ama işe yarayan çok kişi var..sizde içinizi ferah tutun..kötü düşünmemeye çalışın..benim erkenden bebeğimi alacaklardı ama ben şu an 38. Haftadayım ve perşembe günü inşallah doğum yapacağım..sizde inşallah zamanında hayırlıysa sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız .
(94 puan)
Amin inşallah balım benim ya bende 20 haftalikken kovit geçirdim ondan sonra bebeğin suyu azaldı hep düzene girmedi hic cok sıkıntı yaşadım inşallah erken doğum olmaz benim inşallah 38 haftayı görürüm sağlıklı bi şekilde kızımı kucağıma alırım
(141 puan)
Aminnn inşallah..
(141 puan)
Bu arada kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ben .onunda işe yaradığını söyledi doktorum.sizde doktorunuza bi danışın isterseniz..plasentadaki kan akışını artırdığını söylemişti doktorum..
(94 puan)
Bende kullanıyorum oksapar iğne
0 oy
(3,685 puan)
Sıvı azalması ayrı, az su olması ayrı şeyler. Yetersiz miktarda suyu olsaydı doktor yatırırdı diye düşünüyorum.

Canım sıvın azalmış ise sabah akşam yemeklerden en az yarım saat önce aç karna taze sıkılmış havuç suyu iç. Günlük portakal, sulu meyveler tüket. Sıcak zararsız bitki çayları (ıhlamur gibi) iç. Ve uyurken de dinlenirken de soluna doğru yat. Bebeğe kan ve besin akışı hızlı geçsin. Toparlarsın Allah'ın izniyle merak etme. 

651,928 soru

3,430,829 cevap

4,263,476 yorum

184,255 üye

...