0 oy
253 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (2 puan)
Kızlar mrb bebegin eşi aşagıda ve bebekte baskı yaptıgı için kanama oluyor  erken dogum riskim var benim gibi olan oldu mu olduysa da  kaçıncı haftada dogum yaptınız 
Gebelik haftası 29.5

6 Cevap

0 oy
(431 puan)
Siz bu şekilde doğumun başlamasını değil bebeğin yaşayabileceği süre dolunca sez ile doğum yapmalısınız

Hem kendi hayatınız hem bebeğin hayatı için
-Reklam-
0 oy
(5 puan)
Benimde aynı sorunum vardı 32.haftada kanama geçirmiştim.36.haftada yukarı çıkmış plasenta şu an 38 + 3 üz herhangi bir sorun yok.
(33 puan)
Kanama nasıl durduruldu peki. Ben kanama olsa doğum da olur diye korkuyorum.
(5 puan)
Kanama kendiliğinden durdu.Yolculuk yapmıştım 4 saat ondan kaynaklı olabilir dediler.Yorgunluktan olabilir ya da bebek oynamış olabilir dediler.Tekrar kanama olursa diye bir gece yattım hastanede ama olmadı.Her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne vurdular.Ayrica benimde hamileliğimin ikinci ayında ilk kanamam oldu.Doktor merdiven çıkma,ağır kaldırma ve bolca dinlen dedi.Calistigim için dinlenmem mümkün olmadı.32 haftada izni ayrılıp kanamadan sonra bir hafta yatarak geçirdim bu sayede esin yukarı çıktığını düşünüyorum.Sizde dinlenin bol bol.
(33 puan)
Teşekkür ederim.  Hayırlı dogumunuz olsun inşallah.
(5 puan)
Rica ederim.Amin inşallah tüm hamileler hayırlı doğum gerçekleştirsin.Sıkmayın canınızı dinlendiğiniz sürece erken doğum olmaz.Ben plasentadan dolayı 4 farklı doktora gittim hepside yukarı cikmazsa sezeryan olur en fazla dediler farklı bir riski yokmuş.
(33 puan)
Erken doğum olmasın da doğumun her türlüsüne razıyım. Çok emek harcıyor insan. Bir şey olacak diye korkuyla geçiyor. Allah tüm hamilelere yardımcı olsun inşallah.
0 oy
Çok geçmiş olsun canım..Bol.bol dinlen ağır iş yapmaktan kaçın dr zaten uyarmıştır ilişkiden uzak dur. 

Düzelecek bir durum eşi yukarıda çıkabilir bir zaman sonra sen tedbirini al allahin izini ile birsey olmaz 
0 oy
(210 puan)
Benimde oldu canım 12 haftalikken lekelenme oldu doktor eşi aşağıda bebekte aşağıda dedi dün kontrol vardı 15+3 olduk halen düzelmemis 5.aya kadar düzelme ihtimali var dedi doktor ayaklarımın altında yastıkla yatıyorum sadece lavaboya gidiyorum hareket etmemeye çalışıyorum insallah düzeliriz
0 oy
(27 puan)
Bende de aynı sorun var 37+1 haftalık olduk . Yukarı çıkmadı büyük ihtimalle pazartesi sezeryan doğum olacak. Dinlen mümkün olduğu kadar bu zamana kadar benim de hep kanamaların oldu ağrılarım çok vardı hala daha var. 31. Haftada ciğer gelistirici iğne olduk. Allah yardımcın olsun
0 oy
(33 puan)
Benim de aynı maalesef. Doktor 28. haftaya kadar dönebilir dedi ancak dönmedi şuanda 30 haftalık oldum. Doktor ani kanama olabilir dedi. Çok zor bir hamilelik süreci bu yüzden. Kanma olmasın diye dua ediyorum her gün. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 290 göst.
0 oy
3 cevap 526 göst.
0 oy
2 cevap 246 göst.
0 oy
4 cevap 381 göst.

652,907 soru

3,434,823 cevap

4,268,071 yorum

184,519 üye

...