0 oy
282 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (437 puan)
Merhaba kızlar. Biraz özel bir soru olacak ama cevaplarsanız sevinirim. Hamile kalmak için ilişkiye gireceğiniz zaman eşinizle birliktelik abdest alıyor musunuz? 
Gebelik haftası 0

4 Cevap

0 oy
(299 puan)
Canım o nasıl olacak ki zaten eşine dokunduğunda abdest bozulacak:))  onun öncesi alıp namaz kılıp dua edebilirsin bence tabi abdestli yatağına girersin daha hayırlı ama illa şart değil. Yani öyle bişey duymadım.
-Reklam-
0 oy
(253 puan)
 Güzel olanı edebe uygun olanı aslında  o  canım çoğu kişi pek bilmese de   abdest alıp da besmele ile ilişki için eşinin yanına gidersen o ilişki den de çocuğun olursa haram a meyilli olmaz ye r  söylem var  nasıl olsa kaçacak diye abdest almamak tan sa niyetin halis tutup  bu şekil de düşünür sen  Allah İn izniyle her amel niyet e göre değişiyor canım  tabi ki  daha güzel olanı abdest li eşinin yanına gitmen 
0 oy
(771 puan)
düzenledi

Abdestli olmaya özen gösterirsin üstümüzü örterdik ki çocuk hayalı olsun ilişki duası var okursan çocuk olursa şeytan ona yaklaşamaz sen en iyisi hz Muhammedin hz Aliye evlilikle ilgili hadisi yaz internete oku uygula günlere bile dikkat etmen gerekliliğini söylüyor çok uzun ben Bi kısmını attım sen devamına internetten bak:)


Resûlullah “sallallahü teâlâ aleyhi ve sellem” hazretleri buyurdu ki:

* Yâ Alî! Ayın evvelinde ortasında ve sonunda ehline yakın olma ki o hanımda ve o evlâdda cüzzam ve dîvânelik (delilik) ve pislik olmasından korkulur.

* Yâ Alî! Ehline asr (ikindi) nemâzından sonra yakın olma. Eğer Allahü tebâreke ve teâlâ bir evlâd nasîb ederse ahvel (şaşı) olur ve şeytân şaşı evlâda sevinir.Yâ Alî! Ehline yakınlık (cima) etdiğin vakit çok konuşma ki eğer bir evlâd olursa yiyici olur. Avret yerine bakma. Sohbet (cima) esnâsında gözünü yumma. Evlâda körlük getirir.

* Yâ Alî! Kendi ehline bir başka kadının şehveti ile yakın olma ki eğer bir evlâd olur ise muhannes (kadına benzeyen erkek) olur. Kadınlara benzemeye çalışır.

* Yâ Alî! Cünüb olduğun zemân kat’i olarak Kur’ân-ı azîm-üş-şânı okumayasın ki korkulur ki gökden bir ateş inip seni yakar. Cünüb hâlde sohbet (cima) etme. Senin bir su kabın ehlinin bir su kabı olsun. Ayrı ayrı su kapları ile temizleniniz. Eğer bir su kabından ikiniz yıkansanız şehvet şehvet üzerine düşer (tekrar cima ederseniz). Aranıza düşmanlık düşer. Korkulur ki talâk ve iftirâka müncer olur.

* Yâ Alî! ikiniz de ayakda iken sohbet (cima) etmeyiniz eşekler böyle yapar. Eğer çocuk olur ise döşeğe bevl (idrar) eder.

* Yâ Alî! Ehlinle bayram geceleri buluşma! Eğer çocuk olur ise altı parmağı veyâ dört parmağı olur.


0 oy
(75 puan)
Yok ama ben dua okuyup girmistim yatağa ki genelde de besmele ile yatarim 

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,382 göst.
0 oy
2 cevap 74 göst.
25 Mayıs 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde AyFersirin (63 puan) sordu
0 oy
13 cevap 238 göst.
7 Aralık 2022 Hamilelik Alışveriş kategorisinde Eemmyyy (144 puan) sordu
0 oy
6 cevap 207 göst.

654,701 soru

3,441,610 cevap

4,275,584 yorum

184,966 üye

...