0 oy
386 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1 puan)
kapalı

image

kizlar sizce gebelik varmı ikinci çizgi hem Uzak hemde 4 saat sonra çıktı 

Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevap

0 oy
(592 puan)
Bidaha test yap bence bilemedim emin olamadim
(1 puan)
Pazartesi bir daha deneyelim bakalım
-Reklam-
0 oy
(349 puan)
Bence gebelik  var ..ben eylül ayında 4 günlük gecikme yaşadım 10 tane test almıştım hepsini denedim..ama ne ilk 5 dk da ne de 1 saat sonra iki çizgi katiyen olmadı ..tek çizgide kaldı hep..senin ikincisi olmuşsa ben gebe olduğunu düşünüyorum  .olmadı yarın tekrar yap pazartesi kan ver sabah erkenden kesin çıkıyo kanda ..
(1 puan)
Teşekkür ederim bir daha deneyelim
0 oy
(278 puan)
Merhaba ilk 10 dakikayı baz almak gerekir 4 saat çok uzun bir süre sonuç sağlıklı değil.. isterseniz tekrar yapın 10 dakika bekleyin pozitifse  çift çıkar zaten hemen kam verip netlestirirsiniz 
0 oy
(202 puan)
Şuan yok canım bir daha yap 5 damla idrar damlatip sadece ve hiç kipirdatma
0 oy
(22 puan)
Damlattigin an çıkardı bence kuzum 4 saat çok fazla ilk 5 dakika önemli 
0 oy
(527 puan)

Merhaba kuzum bende aynı durumdayım bat gününü bekliyorum. Bat a 10gün kala başladım 5test yaptım hepsi senin gibi Bi kaç saat sonra çizgi çıktı. Bat a 3 kaldı. 3farklı marka erken gebelik testi de dahil bende şaşırdım hiç böyle olmazdı. Bat a kaç günün kaldı? 

Canim sen kan versene niye surekli testle ugrasiyorsun?
(527 puan)
Bi kaç ay önce verdim negatif olunca üzüldüm gecikmeden vermiyim dedim 3gün kaldı birde sol kasığım çok ağrır arada sırf sağ rengl olcam diye bekliyorum yalana bakma 5dak.da test çıkmayınca ümidi kestim :))
Valla her gun test yspmaktansa kan vermek daga mantıklı bosa strese girmezssin. 1 kere test yaptim mi direk kan verirdim yoksa umutlanmaz strese girmezdim. Yaptigin stres hamile kalmana engel çünkü.
(527 puan)
Hayırlısı bekleyelim bakalım bişi kalmadı :)) bat günü negatif çıkıp kanda sonra pozitif olan da çok. İnsan da ikilemde kalıyor hep

İlgili bir soru bulunamadı

651,681 soru

3,429,962 cevap

4,262,582 yorum

184,191 üye

...