0 oy
255 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (2 puan)
kapalı
4 haftalık gebeyim akıntım oluyo bazen kasıklarıma ağrı giriyor ama şu an eskisi kadar ağrım olmuyor sadece beyaz akıntı oluyor normal mi
Gebelik haftası 4
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevap

0 oy
Beyaz akinti normal , sari yesil kokuku akinti enfeksiyon. Kahve rengi ve kirmizi akinti riskli durum demek.

Soru basligi acarkrnde detayli bir srkilde yazınız kutfen.
(132 puan)
Nasıl da doktor gibi kesin cebap yaza biliyorsunuz? Belki doktora gitmesi lazım.  normal yazıp insanları yanlış yönlendirmeyin! Belki akıntısı sizin ki gibi değildir göre biliyormusunuz?
Çünkü butun bu akıntıları yaşadım o sekilde kesin konuşuyorum. Açıp bakabilirsinizde. Beyaz seffaf akinti hemen hemen tum gebeliklerde var tehlikeli arz edenleride belirtmişim. Siz segfak akintida sıkıntı yaşadınız mi? Yasadiysaniz altina belirtin. Bendeki seffati sıkıntıydı diye.
-Reklam-
0 oy
(535 puan)
Benim kendimi bildim bileli var akintim. Hamile kaldıktan sonra kasık ağrılarım oldu, yerleşme ağrısı diye dikkat ettim yine de 5. Hafta kanama oldu. Şuan 16. Hafta ya girdim hala yatıyorum dikkat ediyorum. Akintim hala var geçmiyor yani. Ağrılarına akıntına dikkat et kendini yorma 

İlgili bir soru bulunamadı

669,470 soru

3,503,296 cevap

4,358,299 yorum

188,714 üye

...