0 oy
500 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (27 puan)

Merhaba hanımlar  :) 

Konya'da yaşıyorum 9 haftalık hamileyim. Şuan gittiğim bir doktor var tekrar gidip gitmeme konusunda kararsızım. Konya'da olan hanımlardan öneri ve tavsiye bekliyorum. Özel ya da devlet fark etmez. Siz hangi doktora gittiniz ,memnun kaldınız mı ? Önerebileceğiniz doktor var mı? 

Gebelik haftası 9

4 Cevap

0 oy
(373 puan)

ben özel büyükşehir e gidiyorum doktorum o kadar iyi o kadar tatlı cana yakın tatlı dilli biri ki çok hastası var adı nihal demirköprü sende git bence herşeye besleme ile başlıyor kadin :)

(27 puan)
Ben sorunca da cevap veriyor,  ama ekstra bilgi vermiyor sanki. Yani öneride falan bulunmuyor hiç,  birde çok sessiz konuşuyor sanki ya da ben az duyuyorum :) Doğumlarınız nasıl oldu peki , normal mi sezaryen mi? Doktor doğumda ilgileniyor mu ? Hastanenin durumu nasıl ?  Odaları hemşireleri vs.
(27 puan)
Kusura bakmayın çokk soru sordum ama merak ediyorum , ilk gebeliğim :)
(127 puan)
Evet sessiz konuşuyor bende ilk gittiğimde sizin gibi kendimi veriyordum dinlemek için :)) ikiside sezeryanla oldu catim dar olduğu için doktorum normal doğum önermedi ben yinede ısrarla istedim suni sancı ama yok acilmada olmadı bebekte inmedi boşu boşuna ağrı çekmiş oldum keşke doktorumu dinleseydm o zaman sonra sezeryanla oldu ikincide haliyle sezeryanla buda sezeryanla olck nasipse ilgili Ler hemşireler olsun çocuk doktoru kendi doktorum hiç bir sorun yaşamadım canım tabi tercih meselesi istersen degistebilirsin doktorunu
(373 puan)
gitmedim o doktora ama baya bi bildiklerim gitmis memnun kalan var kalmayan var ben başından beri nihal hanıma gidiyorum :) herkes te cok iyi seyler diyor nihal hanim hakkında zaten belli yani besleme ile başlaması herşeyi önermesi şu gun gel demesi oturup kalkma da yardim etmesi doğum yapanlar çok memnun benle de annem doye konuşur açık konuşur yani :))
(27 puan)
Teşekkür ederim cevaplarınız için,  bu hafta kontrolüm var bu kontrolden sonra Ayişe
Hanım 'a gidip gitmeyeceğime karar vereceğim sanırım. Allah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
-Reklam-
0 oy
(98 puan)

Konya eğitim araştırmada sibel özler ve  feyzanur incesu cintesun özelde de mustafa başaran ahmet başaran 

(27 puan)
Çok teşekkür ederim :)
(98 puan)
Rica ederim :)
0 oy
(13 puan)

Konya meram arastırma ya gidersenn osman ince yi unutma :) cok iyidir kendisi

(27 puan)
Çok teşekkür ederim cevabınız için,  tavsiyenizi dikkate alacağım :)
0 oy
(92 puan)

Cnm bende meram araştırmaya gidiyorum doktorumda osman ince çok iyi bir doktor gitmeni tavsiye ederim

(27 puan)
Çok teşekkür ederim canım , tavsiyeni dikkate alacağım :)

İlgili sorular

647,749 soru

3,415,020 cevap

4,245,468 yorum

183,083 üye

...