0 oy
280 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (3 puan)
Hanımlar 15 haftalik hamileyim ve düşük riskim varmış geçen hafta 3 gün kanamam oldu zorlamadan dolayı dedi doktor. Ve dışım çekilecek fakat ameliyatla çekilmesi gerekiyormuş çene kemiğine bağlı dedi doktor fakat riskten dolayi birsey yapamam dediler.  Ben şuan çok acı çekiyorum dışım o kadar agriyorki ağlamaktan hicbirsey düşünemez oldum xanim aşırı yanıyor sağ tarafımı hissetmiyorum ağrıdan . Sadece canım yanıyor parol verdiler oda hicbiseye fayda etmiyor ne yapabilirim. Gargara yapıyorum  ama banamisin demiyor .

5 Cevap

+1 oy
(2 puan)
Rabbim şifa versin canm sarmısak ez tuzla beraber ağrıyan dişin üzerine koy geçer geçici olarak
-Reklam-
0 oy
(476 puan)
İlk 4 aylar benim de durmayan bı diş ağrım vardı nerdeyse üst dislerim hep kökten çürüdü ya ne gargara ne tuzlu su bana msn demedi de sirkeli su iyi geliyordu
0 oy
(111 puan)
1 çay bardağı sirke 1 çay kaşığı tuz 1 çay kasigit karbonat bunu cezvenin icindet karıştır. Ilık şekilde gargara yap yarısını  ama yıkama. Bir saat sonra yarısını yap diş ağrısına çok iyi geliyor. Biraz yakıyor ama iltihap diş ağrısına bire bir. 
0 oy
(152 puan)
Bende cekiyorum disim oyle kotu ki artik kendisi parca parca dökülmeye basladi karanfil basiyorum cok agri olunca iyi geliyorbide kanatana kadar fircaliyorum iyi geliyo
0 oy
(3 puan)
Bende diş konusundan muzdarip bir haldeyim. Eğer imkanın varsa doktorların karanfilli macunları var dişe koyuyorlar tamamen uyuşuyor her doktorda varmıdır bilmiyorum ama. Karanfil tek başına koymak fayda etmiyor ben yağını  aldım ve pamuğa döküp dişime bastırıyorum. Allahım yardımcın olsun.  Şafi ismiyle şifa versin. 

653,576 soru

3,437,409 cevap

4,270,805 yorum

184,692 üye

...