0 oy
163 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (709 puan)
kapalı
Kizlar benim ilk bebeğimin kalbi durdu kan pıhtılaşma sorunum olduğunu da bundansonra öğrendim :( şuan her gün iğne vurunuyorum her gün kan sulandırıcı ve Aspirin kullanıyorum şuan çok şükür 19 hafta 5 günlük olduk doktorum korkma artık dedi kanama olması sorun sadece başka hiçbir sorun yok dedi ama benim sanırım psikolojik olarak etkilendigim çok insan var. İlk hamileliligim daha öyle aşırı hareket hissetmiyorum arada bu kıpırdama var ama gaz hareketi mi bilmiyorum net haraket de yok dün gece rüyamda kanamam olduğunu gördüm çok korkuyla uyandım kizlar ya bana lütfen güzel şeyler söyleyin :( bu arada gerçekte kanamam yok rüyamda görüyorum
Gebelik haftası 19+5
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

2 Cevap

0 oy
(1,027 puan)
Canm bende sürekli aynı ruyalari görüyorum hatta rüyamda kanamam oluyor ve bebeğimi kaybediyorum diye bagriyorum. Dini inancın nasıl bilmem ama ben çözümü ayetel Kürsi nas Felak okumakla buldum onları unuttuğum akşam tekrar aynı ruyalari görüyorum doktor psikolojik dedi. Aslında kanamani düşünmek yerine geldiğinde neler giydircegini ne oyunlar oynaticagini kimse benziyeceginu falan düşün yatarken :) hep mutlu yat hep mutlu kalk :) 
-Reklam-
0 oy
(114 puan)
Canim bende ilk gebeligim düsük oldu. Simdi hamileyim. 30. Haftayi bulana kadr sürekli rüyamda bebegimi lavaboda dusurdugumu gördum surekli kalbi duruyo o sekilde gordum pisikolajik bi cok etkiliyo bizi napalim korkuyoruz. Ama rabbime sigininca cok sukur su akio yolunu buluyo. Bayagida yol almissin rabbimin izniyle bisi olmaz artik.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 105 göst.
22 Mayıs Hamilelikte Spor kategorisinde Oyku buglem (161 puan) sordu
–2 oy
16 cevap 276 göst.
0 oy
4 cevap 278 göst.

654,953 soru

3,442,567 cevap

4,276,725 yorum

185,048 üye

...