0 oy
441 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (358 puan)
düzenledi
    Süt pompasi  hemn alinmasi gereken bi   esya mi cok gerekli mi bilgi ve   urun tercihiniz nedir   tecrubeli annisler yardimmmm teşekur ederimmm  :) :) 
Gebelik haftası 32+3

10 Cevap

0 oy
Şu an almanızı tavsiye etmem açıkçası. Doğum sonrası eve geldiğim ilk gün sütün yetmiyor diyerek aldırdılar bu aleti. Cevap bile veremeden kendimi süt sağarken buldum. 30 CC süt geldi. Hayır bunla da doymaz bebek dediler mama alıp geldiler. Halbuki bebeğn midesi ne kadar ki? Hazır mama ile biberona alıştırdılar. Sonra da bebeğim beni emmek istemedi. Sağmaya çalıştım sütümü ama bebeğin emmesiyle sağmak arasında dünyalar kadar fark varmış sonradan anladım. Süt az çıktıkça kendimi daha da yetersiz hissettim ve hazır mamayla beslemek zorunda kaldım bebeğimi. Lütfen son çare olarak bakın derim bu tarz cihazlara. Örneğin bebek kuvözde kalır o zaman mantıklı ama her şey yolundayken hem kendinize hem bebeğinize zaman tanıyın. Sezaryen doğumlarda sütün geç gelmesi olası ama illaki geliyor. Sütünüzle büyüsün bebeğiniz
Bence burada pompa ile alalali bir durum yok ilk ay bebek 30 cc alir zaten bunu bilmeyip mamaya yönlendirilmesi hata ve bunun seninde kabul etmen. Tamamen bilinçsizce ve tecrübesizlilkle alakali. Pompa cok önemli bir sey. Bebegin çenesi cok kuvvetli olmuyor. Süt memede birikince cok fazla acı çekiyorsun ve inan hiç guzel bir sey değil. O kısımda pompa cok ise yariyor. Cunku sut cok önemli sekeri düşmemesi için. Bu soylediklerin herkes için geçerli değil bence.
(301 puan)
Arkadaş çok haklı ben almadım dogum oldu bebegimde sarılık vardı ama yanımdaydı göğüs ucum cok azdı zaten sarılık olan bebekler de sürekli uyur uyandıramıyordum son çare ponpa aldım sagdım ama hepsini sagmıyordum süt geliyordu meme ucumda biraz çıkınca hemen bebegi emziriyordum ponpadaki sütüde kaşıkla veriyordum 2 gün kullandım kaldırdım ilerde lazım olur bir yere gidince sagıp biperonla veririm
Evet bir yere gidince emziremeyecek durumda isen ben kullanıyorum o şekilde hala tavsiye ederim. Cunku baska yerde emzirmek bazen zor oluyor rahat olamıyorsun evdeki gibi.  Saglikla büyütün bebeginizi.
(358 puan)
Esekur ederim. Annisler     gogusumun ucu yok bnm   bi derdim de o. Zaten     ilk bebis cok sut. Icemiyor  midesi zeytin kadar.  Farkindayim tek derdim aman sarilik fln olmasin   derdindeyim    sagip. Şiringa ile vermeyi dusunuyorum   ilk zamnlar almazsa gogusumu yada alamzsa mama ya dusurmesin Allah kimseyi fiyati faln ucmuş bi de anne sutu  farkli saglikli nede olsa    saglikla glsin hepinizin  bebsleri  cok tesekur ederim yardimlariniz icin   :) :) :)
-Reklam-
0 oy
Evet almalisin canim cunku bebegin çenesi cok kuvvetli olmuyor doğduğu zaman memende sut birekebiliyor. Ve bir anda ağrının içinde bulabiliyorsunuz. Ben yasadim inan ağladım. Pompa sayesinde rahatladım. Ya lansinoh un filan elektrikli pompasini alabilirsin  ya da baby plus Manuel pompasini alabilirsin. Hastaneye de götür. Hemsire isteyebiliyor kanallarin açılsın diye kullan diye.
0 oy
(173 puan)
Bence alınması gereken birsey ilk hamileliğimde geç aldım bebeğim prematür doğduğu için ememedi fazla bence listenin en başlarında olması gereken birşey lansioh markasından memnunum 
(1,654 puan)
Süt zaten hemen gelmiyor bir anda dolu dolu geliyor. Göğsün taş gibi olup ağrıdığı zaman sagmalisin sadece bu rahatlatıyor.
(173 puan)
Benim ilk hamileliğimde doğumdan önce gelmişti sütüm
(1,654 puan)
O gelen kolostrum genellikle ondan bahsediyor isen. Beyaz şeffaf bir su
0 oy
(60 puan)
Ben Mamajoo marka almıştım, çekim gücü falan gayet güzel. İlk çocuğum da sütüm azalınca kullanmıştım baya faydası oldu. Allah izin verirse bunda da öyle bi durum yaşanırsa kullanacağım. 
0 oy
(419 puan)
Ben doğumdan sonraki süreçte lazım olursa alırım diye düşünürken doğum sonrası sütüm gelmedi ve çok lazım oldu doğumdan 3 gün sonra aldım sağarak sütümü getirdim lansinoh manüel süt pompası aldım çok kullanışlı işimi görüyor doğum öncesi alıp doğum çantanda bulundurmanı öneririm 
0 oy
(614 puan)
Bebegin kuvez de değil se kesinlikle eve sokma stres kaynağından baksa bisey değil.. kac ml  çıktı derdi ayrcia onları yıkayıp sterilize etmek eziyet .. eğer calisiyorsan calisma vaktin gelince al ..onun  dışında da bebeğin meme ne yapıştır kim.ne derse desin yok doydu yok doymadı.. biram.emsin .
(614 puan)
Yaşlıların kesinlikle dinleme burda dinleyeceğin tek kişi dr un önce 10 ..gun gun kontörlü oluyor sonrada 1..ay  kontrolü. Orda alınan kilosuna göre zaten.dr sana mama der.  Yada demez .
0 oy
(599 puan)
Biz doğum yapınca aldım ama kızım kuvezdeydi o yüzden wee baby almıştık 
0 oy
Kesinlikle olması gereken bişey . Doğumdan sonra ne yaşayacağını bilmiyosun ki sütün hemen gelmeyebilir bebeğin tutmakta zorluk çekebilir veya göğüs ucun çıkmayabilir bunların hepsine faydası var elinizin altında dursun bence. Ben kızımda elle sagilanlardan almıştım ama şimdi mochi marka bı pompa gördüm onu araştırıyorum sanırım onu alıcam. 
0 oy
(323 puan)
Ben çok ihtiyaç duymam diye düşünüp almamıştım ama bebeğim doğduktan kısa bi süre sonra yoğunbakıma alındı. Ona her gün süt sağıp götürmem gerekiyordu. Lansinoh'un elektrikli pompasından aldım. Çok güzel çekiyor memnunum. Sonra eve geldik, bebek emse de göğüslerimde süt birikiyor ve ağrı yapıyordu. Bebeğin midesi küçük olduğu için iki mememi de boşaltamıyordu haliyle, sağarak çok rahatladım. Poşetleyip buzluğa attım. 
0 oy
(268 puan)
İlk kızımda sütüm gelmedi ve kızım 3 ay emebildi. Ama hem mama hem göğsümu aldı. O zamanlar çok pahalıydı alamadım çok içimde kaldı. Şimdi 28 haftayim dolap uygulamasindan tertemiz bir elektrikli pompa aldım. Lasinoh marka biraz inceledim mukkemmel bir ürün. Önce masaj yapıp sonra süt sagimina geçiyor. Ayrıca o kadar yüksek fiyatlardi ki ben 600 TL lik ürünü 150 TL ye aldim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 116 göst.
0 oy
8 cevap 275 göst.
0 oy
0 cevap 53 göst.
25 Kasım 2023 Doğum kategorisinde Leyladuran00002222 (60 puan) sordu
0 oy
8 cevap 185 göst.

650,608 soru

3,425,707 cevap

4,257,990 yorum

183,863 üye

...